Το τρυφερό φιλί της Gisele στον σύζυγό της μετά το Super Bowl που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αυτή η φωτογραφία σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μετά τη νίκη του Tom Brady στο Super Bowl της Κυριακής, η Gisele τον συνεχάρη με τον πιο γλυκό τρόπο. Με ένα φιλί στο στόμα και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

Το τρυφερό φιλί της Gisele στον σύζυγό της μετά το Super Bowl που κάνει το γύρο του διαδικτύου
gisele 1
gisele 2
gisele 3

Η φωτογραφία με τον Tom Brady να κρατά στην αγκαλιά του, την κόρη του και να φιλά τη Gisele κάνει το γύρο το διαδικτύου. Λίγο πιο πέρα στέκεται και η μητέρα του, που παρά τον αγώνα που δίνει με ασθένεια, κατάφερε να βρεθεί στο στάδιο.

gisele 5
gisele 4

Ο άγγελος της Victoria Secret, μέσα από τα social media δημοσίευε φωτογραφίες δείχνοντάς τη να πανηγυρίζει για τη νίκη. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να έχει τα χέρια ψηλά και να φωνάζει καθώς βρισκόταν σε ένα από τα VIP boxes που υπήρχαν στο στάδιο NRG, στο Houston στο Texas.

gisele 11
gisele 12

Άμεσως μετά τη νίκη της ομάδας, η Gisele έσπευσε στο χώρο του σταδίου να συγχαρεί και από κοντά τον αγαπημένο της μαζί με την 4χρονη κόρη της Vivian και την πεθερά της. Ίσως ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα ήταν όταν ο Tom αγκάλιασε τη μητέρα του Galyn Patricia Brady, που τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μάχη με ασθένεια που δεν έχει γίνει γνωστή στα media.

gisele 6
gisele 7
gisele 8

Ο Tom Brady, την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι το μοντέλο σύζυγός του, του είχε κάνει δώρο ένα κολιέ το οποίο είχε υποτίθεται προστατευτικές δυνάμεις ώστε να τον κρατήσει ασφαλή κατά το μεγάλο παιχνίδι. «Μου έδωσε αυτό το κολιέ για προστασία και είναι πολύ χαρούμενη που το φοράω γιατί δεν της αρέσει να με χτυπάει κανείς!Πάντα μου λέει: "Πέτα την μπάλα γρήγορα, πάρα πολύ γρήγορα" και αυτό προσπαθώ να κάνω!».

gisele 9
gisele 10

Ως μητέρα δύο παιδιών, η Gisele φυσικά και θέλει ο Tom να είναι υγιής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και μαζί έχουν δύο παιδιά. Τον 7χρονο Benjamin Brady και τη μικρή Vivian. O Tom έχει ακόμη έναν γιο, τον 9χρονο John με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved