Ο Justin Timberlake γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον γιο του και τις γυναίκες της ζωής του

O Justin Timberlake έχει άπειρες φορές δηλώσει πόσο λατρεύει τη γυναίκα του, πόσο μοναδικό δώρο ήταν ο ερχομός του γιου του στη ζωή του και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με την πατρότητα.

Ο Justin Timberlake γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον γιο του και τις γυναίκες της ζωής του

Δεν αποτέλεσε λοιπόν μεγάλη έκπληξη στο Χόλιγουντ, το γεγονός ότι αποφάσισε να γιορτάσει τα 36α του γενέθλια με την οικογένειά του.

Ο σταρ γιόρτασε μαζί με τη σύζυγό του Jessica Biel, τη μητέρα του Lynn Bomar Harless και τον 21 μηνών γιο του Silas Timberlake.

Το πάρτυ ήταν πριβέ και casual. Ο σταρ φορούσε τζην και μια tribal ζακέτα με ένα μαύρο πολο μπλουάκι, και ένα καπέλο, που παραμένει από τα αγαπημένα του αξεσουάρ.

AG_167163_006

Η Jessica Biel που κρατούσε κάτι, όπως φαίνεται φαγώσιμο, ήταν επίσης απλά ντυμένη με τζιν και αθλητικό μπουφάν.

AG_167163_009

Η μαμά του Justin, κρατούσε αγκαλιά τον 21 μηνών Silas, που γίνεται όλο και πιο ίδιος με τον μπαμπά του, και που φυσικά φορούσε και αυτός το δικό του καπελάκι!

AG_167163_004

Ο 35χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, Jessica Biel, υποδέχτηκαν τον Silas τον Απρίλιο του 2015 και μεταξύ άλλων έχει δηλώσει «Κάθε μέρα είναι και μια διαφορετική μέρα. Ξυπνάς απλά κάθε πρωί, κοιτάζεις τον καθρέφτη και λες "Δεν έχω ιδέα τι κάνω"», ενώ πολλές φορές έxει παραδεχτεί πως «η πατρότητα αλλάζει τα πάντα». Από εκείνη την ημέρα που το ζευγάρι απέκτησε τον μικρό Silas πολύ λίγες φωτογραφίες του έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πάντα με το προσωπάκι του καλυμμένο. Kαι οι δύο γονείς άλλωστε, έχουν δηλώσει δημόσια πως προσπαθούν, όσο μπορούν, να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved