ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – REC - Special Guest ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm γιορτάζει τα Χριστούγεννα !!!

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – REC - Special Guest ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια σε συνεργασία με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σας προσκαλούν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο πιο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Event! Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό event στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2!

Χριστούγεννα όμως χωρίς τα μεγαλύτερα αστέρια δεν γίνονται! Γι' αυτό την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχεται τη sexy Ελένη Φουρέϊρα και η αγαπημένη τραγουδίστρια με νέο single "Πιο Έρωτας Πεθαίνεις" από το album «Τι πονηρό μου ζητάς», έρχεται στο πιο δυνατό χριστουγεννιάτικο πάρτυ για να απολαύσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχουμε ήδη αγαπήσει, όπως «Παίξε μαζί μου», «Reggaeton», «Το πάρτυ δεν σταματά», «Στου έρωτα τη τρέλα», «Το Μυστικό», αλλά και τα νέα τραγούδια που θα μοιραστεί μαζί μας η Ελένη Φουρέιρα.

Τα πιο «Γιορτινά» Χριστούγεννα όμως θα τα ζήσουμε παρέα και με τους REC live σε μια μοναδική συναυλία! Οι REC, το δημοφιλέστερο Urban Pop ελληνικό συγκρότημα αποφάσισε να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους τους φίλους του και μας χαρίζει το soundtrack των φετινών γιορτών για να κάνει τα πάντα γύρω μας ακόμα πιο "Γιορτινά"!

Αλλά Χριστούγεννα χωρίς ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ γίνονται; ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ, το πουλάκι που μέσα σε λίγες μέρες ξετρέλανε μικρά και μεγάλα παιδιά, και κατάφερε να γίνει ένα από τα hit τραγούδια των ημερών, έρχεται στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event γα να μας τραγουδήσει live!

Θα λείπει κανείς?

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους!!!

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»

Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι

Έξοδος 11 Αττικής Οδού

Ωράρια λειτουργίας:

Καθημερινές: 17:00-23:00,

Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00

Τηλ: 2106198274-2106196941

www.aidonakia.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved