Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Ενώπιον χιλιάδων θεατών, που έδωσαν δυναμικό «παρών», δεκάδες καταξιωμένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στη φιλανθρωπική Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. Τη μεγάλη αυτή γιορτή για τα παιδιά διοργάνωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας του ιατρείου για τη στήριξη των ανασφάλιστων παιδιών. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, που απηύθυναν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους όσοι με την παρουσία, τη συμμετοχή, την ευγενική και αφιλοκερδή προσφορά τους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, τίμησαν για την προσφορά τους στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής τους παριστάμενους δημάρχους από τους συνολικά 30 δήμους της Αττικής, τους εκπροσώπους από τους έξι Ιερούς Ναούς αλλά και τη Λεόντειο Σχολή, με τη στήριξη των οποίων μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του φαρμακείου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για την ανακούφιση των ανασφάλιστων και άπορων συμπολιτών μας ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε τιμητικό έπαινο στους παρακάτω παριστάμενους Δημάρχους και τους εκπροσώπους Δήμων: Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, Δήμαρχο Αιγάλεω Χρήστο Καρδαρά, Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα, Δήμαρχο Αχαρνών Σωτήρη Ντούρο, Δήμαρχο Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο, Δήμαρχο Γλυφάδας Κωνσταντίνο Κόκκορη, Δήμαρχο Ζωγράφου Κωνσταντίνο Καλλίρη, Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο, Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου Παντελή Βλασσόπουλο, Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, Δήμαρχο Μαραθώνα Ιορδάνη Λουΐζο, Δήμαρχο Μαρκόπουλου Σωτήρη Μεθενίτη, Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα, Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Βασίλη Ξύδη, Αντιδήμαρχο Περιστερίου Αναστάσιο Θεοδωράκο, Δήμαρχο Ραφήνας Γιώργο Χριστόπουλο, Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελη Ξυριδάκη, Δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια, Δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση. Επίσης, τιμητικό έπαινο παρέδωσε ο κ. Πατούλης, στον Αντιπρόεδρο της Λεοντείου Σχολής Παναγιώτη Μάμαλη, για τη σημαντική συμβολή της Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου αλλά και της Λεοντείου Σχολής στη στήριξη του έργου του Ιατρείου με φάρμακα και εθελοντική εργασία.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, απένειμε τιμητικό έπαινο στους εκπροσώπους του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Νέου Κόσμου, του Ιερού Ναού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων, του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ιλισίων και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών.

Πριν δώσει τη σκυτάλη στους καλλιτέχνες, που χάρισαν στο κοινό ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα, ο κ. Πατούλης, απηύθυνε ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» για την άμεση και δίχως δεύτερη σκέψη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής να συμβάλουν με τις φωνές τους στην προσπάθεια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής να ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά που να χωρά όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στη συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ο.Α.Κ.Α, συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρέατος

Μελίνα Ασλανίδου

Χάρης Βαρθακούρης

Γλυκερία

Μιχάλης Δημητριάδης

Στέλιος Διονυσίου

Γιάννης Ζουγανέλης

Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Κόκοτας

Κώστας Μακεδόνας

Ευαγγελία Μουμούρη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Σάκης Μπουλάς

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Πίτσα Παπαδοπούλου

Ζωή Παπαδοπούλου

Σοφία Παπάζογλου

Θάλεια Προκοπίου

Μαρία Σουλτάτου

Μπάμπης Τσέρτος

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στην μουσική συναυλία συμμετείχαν επίσης, η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ». Τη μουσική.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Μανώλης Γεωργοστάθης, που διηύθυνε τη Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνική Μουσική «ΕΜΜΕΤΡΟΝ». Τη σκηνοθετική ευθύνη της συναυλίας είχε ο Λίνος Χριστοδούλος. Υπεύθυνος για την οργάνωση της παραγωγής ήταν ο Βασίλης Λάσκαρης.

Στη συναυλία όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς, όπως εθελοντικά συμμετείχε και ο ηθοποιός Σπύρο Παπαδόπουλος στο διαφημιστικό σποτ της συναυλίας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ τους καλλιτέχνες όπως και όλους τους συντελεστές για τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση της συναυλίας.

Παρόντες στη συναυλία, ήταν, επίσης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάνννης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ο.Α.Κ.Α Πέτρος Γαλακτόπουλος, στελέχη του Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εκπρόσωποι της Διοίκησης και δημοτικοί σύμβουλοι από τους βραβευθέντες και άλλους δήμους, εκπρόσωποι της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτζχάιμερ και Συναφών Παθήσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από το Δήμο Αμαρουσίου και άλλους Δήμους, εκπρόσωποι από το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α, εκπρόσωποι ιατρικών συλλόγων και επιστημονικών εταιριών κ.α.

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α
11.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο Λοττο αντικείμενα σπιτιού
19.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο 'Μπλα μπλα μπλα'
20.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Lottie Κούκλα βινυλίου 'Νεράιδα του Δάσους' 18εκ.
16.85 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Smartgames επιτραπέζιο Κυνηγοί Φαντασμάτων
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε μπάνιο το νεογέννητο μωρό;

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε μπάνιο το νεογέννητο μωρό;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μπάνιο του μωρού τις πρώτες…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Δέκα εκπληκτικά ευρήματα για την συνεπιμέλεια

Δέκα εκπληκτικά ευρήματα για την συνεπιμέλεια

Ινστιτούτο Οικογενειακής Έρευνας από την Linda Nielsen*    
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Πόπη Τσαπανίδου:Έτσι αντέδρασε η άλλη κόρη της όταν έμαθε ότι θα γίνει θεία

Πόπη Τσαπανίδου:Έτσι αντέδρασε η άλλη κόρη της όταν έμαθε ότι θα γίνει θεία

Εδώ και μερικές εβδομάδες είναι γνωστό ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Εγκυμοσύνη: Τροφές πλούσιες σε σίδηρο που πρέπει να καταναλώνετε

Εγκυμοσύνη: Τροφές πλούσιες σε σίδηρο που πρέπει να καταναλώνετε

Γιατί είναι σημαντική η επαρκής πρόσληψη σιδήρου στην εγκυμοσύνη;
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό το υπόμνημα κατέθεσε στην ανακρίτρια - Τι λέει για την παιδεραστία
Μετακίνηση εκτός νομού: Τι θα συμβεί το Πάσχα - Οι προβλέψεις των ειδικών
Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν
Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη
Lockdown: «Κλείδωσε» η παράταση στην Αττική – Κρίσιμη συνεδρίαση με Τσιόδρα - «Ασφυξία» στις ΜΕΘ
Αιγάλεω: Ο youtuber κατέγραφε με κάμερα το τροχαίο - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις
Καταγγελία – Σοκ: Ηθοποιός πήγε δύο φορές στα επείγοντα από χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη
Survivor spoiler - «Βόμβα»: Nέα οικειοθελής αποχώρηση από το reality;
Καιρός: Έρχεται κρύο τον Μάρτιο - Τα σενάρια από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη
Κορονοϊός: Παγκόσμια ανησυχία - Εμφανίστηκε νέα μετάλλαξη στη Νέα Υόρκη
Αγγελική Ηλιάδη: Σοκάρει η εξομολόγησή της - «Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο»
Survivor: Η γκάφα του Σάκη Κατσούλη που κάνει το γύρο του διαδικτύου (video)
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2021 Mothersblog.gr - All rights reserved
Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αγνώριστος ο γιος τους, Χάρης