Τα χειρόγραφα της Πριγκίπισσας Diana είναι κυρίως αφιερωμένα στους αγαπημένους της γιους William και Harry.

Μια σειρά από χειρόγραφες σημειώσεις τις Πριγκίπισσας Diana είδαν το φως της δημοσιότητας στο τέλος του χρόνου και πουλήθηκαν πριν λίγες μέρες. Σε ένα από αυτά η ίδια εκμυστηρεύεται τα μπλεξίματα του μικρότερού της γιου, Πρίγκιπα Harry στο σχολείο.

Τα χειρόγραφα της Πριγκίπισσας Diana είναι κυρίως αφιερωμένα στους αγαπημένους της γιους William και Harry.

Τα έξι σημειώματα της Πριγκίπισσας Diana, που δημοπρατήθηκαν από τον οίκο Cheffins στο Cambridge, απευθύνονταν στον Cyril Dickman που υπηρέτησε για πάνω από 50 χρόνια ως αυλάρχης του Buckingham Palace. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών ήταν αφιερωμένο στους αγαπημένους της γιους William και Harry.

Αποτέλεσμα εικόνας για χειρογραφα νταιανα

Σε ένα από τα χειρόγραφα με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου του 1984, πέντε ημέρες μετά την γέννηση του Πρίγκιπα Harry, η Diana εξομολογείται ότι ο μεγάλος της γιος William λάτρευε τον αδελφό του Harry τόσο πολύ που ξόδευε όλο του τον χρόνο σε εκείνον, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον συνέχεια και ότι δεν άφηνε τους γονείς του να τον πλησιάσουν. Η Πριγκίπισσα συνέχισε λέγοντας ότι στην γέννηση του Harry τα συναισθήματα της οικογένειας ήταν τόσο δυνατά και ότι δεν προλάβαινε να πάρει ανάσα από τα τόσα πολλά λουλούδια που τους έστελναν.



Σε ένα άλλο, με ημερομηνία 17 Οκτωβίου του 1992, η Diana αναφέρεται στου γιους της λέγοντας ότι οι δύο Πρίκγιπες είναι καλά και απολαμβάνουν πολύ το οικοτροφείο, αλλά ο Harry έχει συνεχώς μπλεξίματα.

Παράλληλα, πουλήθηκαν και άλλα αντικείμενα από την οικογένεια του Ντίκμαν. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν γράμματα, καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως του πρίγκιπα Καρόλου, του πρίγκιπα Φιλίππου αλλά και της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved