6 μέρη όπου έζησε η Kate Middleton πριν γίνει πριγκίπισσα!

Η Kate Middleton δεν κατοικούσε πάντα σε ένα κτήμα με 10 υπνοδωμάτια ή σε διαμέρισμα 21 δωματίων στο παλάτι του Kensington Palace.

6 μέρη όπου έζησε η Kate Middleton πριν γίνει πριγκίπισσα!

Πολύ πριν συναντήσει και παντρευτεί τον πρίγκιπα William, η Kate ήταν ένα απλό κορίτσι που μετακόμιζε με την οικογένειά της, σπούδασε στο εξωτερικό, έζησε σε κοιτώνες κολεγίου, ακόμη και μοιράστηκε ένα μικρό διαμέρισμα με τη μικρή αδελφή της.

Πού έζησε όμως, η Δούκισσα του Cambridge πριν γίνει σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Berkshire, Αγγλία : Η Kate γεννήθηκε στο Royal Berkshire Hospital στο Reading από τον Michael και την Carole Middleton. Ζούσε μαζί με την οικογένειά της σε ένα μικρό βικτοριανό διαμέρισμα για λίγα χρόνια και έπειτα μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, πέντε δωματίων στον Berkshire.

23ad736d6db7f37a GettyImages 109827630

Αμάν, Ιορδανία : Μπαμπάς της Kate εργαζόταν ως διαχειριστής πτήσεων της British Airways και από το 1984 έως το 1987 μετακόμισε και έζησε με την οικογένειά του στην Ιορδανία.

Wiltshire, Αγγλία : Το 1996 η Kate σπούδαζε στο Marlborough College και ζούσε σε οικοτροφείο.

Φλωρεντία, Ιταλία : Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Marlborough, η 18χρονη Kate, μετακόμισε στη Φλωρεντία για να μελετήσει την Ιταλική Ιστορία της τέχνης. Εκεί ολοκλήρωσε έναν κύκλο μαθημάτων που διήρκεσαν τρεις μήνες, στο Βρετανικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, Palazzo dello Strozzino.

Fife, Σκωτία : Το 2001, η Kate μετακόμισε στην Σκωτία για το μεταπτυχιακό της στην Ιστορία της Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews. Εκεί γνώρισε και τον πρίγκιπα William.

Λονδίνο, Αγγλία : Η Kate, μετά το μεταπτυχιακό της βρήκε δουλειά και μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα της αριστοκρατικής γειτονιάς του Chelsea στο Λονδίνο με την αδελφή της Pippa. Το 2002 η Carole και ο Michael Middleton αγόρασαν το διαμέρισμα και για τα τρία παιδιά τους. Η Pippa συνέχισε να μένει εκεί με τον αδελφό τους James ενώ η Kate παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και μετακόμισε στο παλάτι!

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved