Η εγκυμονούσα Natalie Portman αποτίει φόρο τιμής στην Jackie Kennedy με αυτό το φόρεμα

Η Natalie Portman, σίγουρα ήταν από τις πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς στην 74η απονομή των Golden Globe Awards.

Η εγκυμονούσα Natalie Portman αποτίει φόρο τιμής στην Jackie Kennedy με αυτό το φόρεμα

Η ηθοποιός, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Benjamin Millepied, εμφανίστηκε στο event με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας μία κίτρινη Prada τουαλέτα με τρουακάρ μανίκια. Όσο για τα υπέροχα διαμάντια της; Όλα ήταν από την εταιρία Tiffany, ενώ το βραχιόλι που φορούσε δημιουργήθηκε το 1910, όπως η ίδια αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Ε! entertainment.

natalie portman4

Η 35χρονη ηθοποιός, ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία Jackie. Όσο για την πρόκληση αυτού του ρόλου, η Portman αποκάλυψε ότι προσπάθησε να διατηρήσει τις ισορροπίες. «Σίγουρα θες να δείξεις σεβασμό στον άνθρωπο τον οποίο υποδύεσαι, πόσο μάλλον την Jackie Kennedy, που εγώ θαυμάζω πολύ, και επίσης στους φίλους και τους συγγενείς που νοιάζονται τόσο πολύ. Αλλά πρέπει ωστόσο να διατηρήσεις και τις καλλιτεχνικές ισορροπίες για να δημιουργήσεις ένα πραγματικό πορτραίτο ανθρώπου που υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση μαζί, να υποδυθώ τη ζωή της!».

949780 natalie p 473b1298ce322016b7e909bf02f2a476

Τέλος, η Portman είπε ότι ανακάλυψε και κάποια πράγματα για την Kennedy που μέχρι πρότινος δεν γνώριζε. «Υπάρχουν πολλά πράγματα. Πάντα γνώριζε ότι ήταν έξυπνη απλά δεν πιστεύω ότι είχε συνειδητοποιήσει το πόσο έξυπνη ήταν και σίγουρα δεν είχε καταλάβει τι ρόλο είχε παίξει η ίδια γύρω από την ιστορία του ονόματος Kennedy!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved