Prince William - Kate Middleton: Eπιτέλους αποκαλύφθηκε η αξιολάτρευτη ευχαριστήρια κάρτα με τα παιδιά τους!

Κάθε χρόνο μας εκπλήσσουν με την ευχαριστήρια  Χριστουγεννιάτικη κάρτα που επιλέγουν να στείλουν στους fan τους, και συνήθως τη βλέπουμε νωρίς να κυκλοφορεί στο internet. Φέτος είχαμε ανησυχήσει...

Prince William - Kate Middleton: Eπιτέλους αποκαλύφθηκε η αξιολάτρευτη ευχαριστήρια κάρτα με τα παιδιά τους!

Πάνω που είχαμε πιστέψει ότι τη φετινή δε θα τη βλέπαμε ποτέ, την περασμένη Παρασκευή χρήστες του Twitter την ανάρτησαν στο διαδίκτυο με περηφάνια!

Οι τυχεροί παραλήπτες της ευχαριστήριας κάρτας του Prince William και της Kate Middleton ανέβασαν τη γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία και με έκπληξη είδαμε ότι δεν πρόκειται για στημένη πόζα της οικογένειας, αλλά από μία τυχαία -και γι αυτό πιο γλυκιά- στιγμή ότνα η οικογένεια βρέθηκε στον Καναδά τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το τρυφερό στιγμιότυπο δείχνει και τον Πρίγκηπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte να κοιτάζουν με εκπληξη και θαυμασμό, αγκαλιά στους γονείς τους, τον κύριο που φουσκώνει μπαλόνια -ζωάκια και έχει τραβηχτεί σε ένα παιδικό πάρτυ στο Government House της Victoria, British Columbia.

Η τυχαία φωτογραφία είναι από τον φωτογράφο της Getty, Chris Jackson και όχι από κάποιον από τους βασιλικούς φωτογράφους.

Είναι σίγουρα αξιολάτρευτη και δείχνει την ανθρώπινη, καθημερινή πλευρά της οικογένειας.

ρεςς
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved