Πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε ότι δε θα άφηνε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την Υποκριτική

Ο σταρ του Χόλιγουντ και βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα ότι δε θα άφηνε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την Υποκριτική μέχρι να ενηλικιωθούν.

Πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε ότι δε θα άφηνε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την Υποκριτική

Ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Παρασκευή είπε ότι κανένα από τα τρία του παιδιά, δεν θα ήθελε να τα δει στον χώρο μέχρι να γίνουν 18. Και ακόμη και τότε, δε θα του άρεσε η απόφασή τους.

Ο 44χρονος σταρ δήλωσε στο show του Mario Lopez «Δε θα τα άφηνα να το κάνουν μέχρι τα 18 τους. Και μετά μπορούν προφανως να κάνουν ό,τι θέλουν αλλά εγώ θα τα αποθάρρυνα».

Η 10χρονη Violet, η 7χρονών Seraphina, και ο 4χρονος Samuel, φαίνεται ότι δε μπορέσουν -τουλάχιστον με ευκολία- να ακολουθήσουν τα βήματα της μαμάς Jennifer Garner και του μπαμπά Ben Affleck.

Not having it: Ben Affleck, 44, told Extra that he 'wouldn’t allow' his kids to get into acting before they're 18, and would discourage them from doing it then

O ίδιος βέβαια εμφανίστηκε στην κάμερα στα 8 του μόλις ρόνια στο The Voyage Of the Mimi, η πορεία του όμως απο την ανωνυμ΄μια στο Οσκαρ ήταν δύσκολη και πολύχρονη.

Ο Ben Affleck συμβουλεύεται τις κόρες του τι λουλούδια να πάρει στην μαμά Jennifer Garner!

Ο φακός άρχισε να τον θέλει πραγματικά στα 24 του και ήταν μια δύσκολη εποχή, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του όλα ήταν περίπλοκα... «Δεν υπάρχει χάρτης γι αυτό, πρέπει να βρεις το δρόμο σου μόνος σου» δήλωσε ο βραβευμένος με οσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Devoted dad: The actor, seen here with estranged wife Jennifer Garner and their daughters in September in Brentwood, vowed he'd discourage his kids to pursue a career in front of the Hollywood cameras 

Οσο για τις διακοπές των Χριστουγεννων, τις περασε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά και oπως ειπε, πέρασαν καλά. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο γιος του πήρε δώρο ένα παιχνίδι του Batman και μία από τις κόρες του ένα ipad, στο οποίο δεν έχει κάρτα για να μιλήσει ή να στείλει μηνύματα, αλλά μπορεί μόνο να παίζει και να ακούει μουσική.

Fitting: Affleck told Lopez he spent the holidays with Garner and their kids, noting that his young son Samuel ironically received a Bat Cave toy. He was seen at church with Seraphina and Samuel in November 
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved