To Mothersblog σας προσφέρει 10 πακέτα φυσικών προϊόντων Αρκάδι

To Mothersblog σας προσφέρει 10 πακέτα προϊόντων Αρκάδι. Απολαύστε την καθαριότητα που προσφέρει το φυσικό πράσινο σαπούνι και ο καρπός της ελιάς.

To Mothersblog σας προσφέρει 10 πακέτα φυσικών προϊόντων Αρκάδι

Κάντε like στη σελίδα του Mothersblog στο facebook και μπείτε στην κλήρωση!

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει:

• μία πάνινη τσάντα

• ένα υγρό ΑΡΚΑΔΙ baby

• ένα μαλακτικό και ένα παραδοσιακό ΑΡΚΑΔΙ 750g

• μία πλάκα πράσινη ελαιόλαδου 250g ή 2 πλάκες σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 150g.

Στις μέρες μας το φυσικό πράσινο σαπούνι συνδέεται με όλες τις αξίες του παρελθόντος και διαφοροποιείται ως η μόνη φυσική πρόταση. Η οικογένεια Μαλικούτη από το 1946 έχει καταφέρει να μετουσιώσει τον καρπό της ελιάς σε σαπούνι. Το μυστικό βρίσκεται στο μεράκι και στον κλασικό τρόπο σαπωνοποίησης μόνο με ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και νερό χωρίς προσθήκες χημικών και αρωμάτων..

Σήμερα υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ τόσο για την καθαριότητα των ρούχων και του σπιτιού όσο και για την ατομική φροντίδα.

Φυσικό απορρυπαντικό σαπούνι σε σκόνη και σε υγρή μορφή καθώς και μαλακτικό με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, ανοίγουν μέτωπο με τους σκληρούς λεκέδες ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Είναι γνωστή επίσης η πολυχρηστικότητα του φυσικού πράσινου σαπουνιού στην καθαριότητα του σπιτιού και το ΑΡΚΑΔΙ παραδοσιακό ήρθε για να καλύψει με φυσικό και οικονομικό τρόπο αυτή την ανάγκη.

To ΑΡΚΑΔΙ σε πλάκα, λευκό από το ελαιόλαδο και πράσινο από το πυρηνέλαιο, έχει αξιοσημείωτες αντιμικροβακτηριακές και απολυμαντικές ιδιότητες. Απολαύστε το μαγικό καρπό της ελιάς καθώς ανανεώνει κάθε κύτταρο του κορμιού σας.

Ανακαλύψτε και εσείς την οικογένεια προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ επιλέγοντας ελληνικά, φιλικά στο περιβάλλον, προϊόντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved