Τα καλύτερα του 2016: 6 διάσημα μωρά που γεννήθηκαν μέσα στη χρονιά και έγιναν σταρ στο Instagram

Για κάποιες μαμάδες το 2016 ήταν μια υπέροχη χρονιά. Πέρασαν και απόλαυσαν υπέροχες μέρες με μικρά πατουσάκια, χεράκια και κατακόκκινα μαγουλάκια.

Τα καλύτερα του 2016: 6 διάσημα μωρά που γεννήθηκαν μέσα στη χρονιά και έγιναν σταρ στο Instagram

Φωτογραφίες από μικρά και υπέροχα πλασματάκια γέμισαν το Instagram. Οι διάσημες οικογένειες φρόντισαν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις οικογενειακές τους στιγμές και μοίραζαν απλόχερα απολαυστικά στιγμιότυπα από τα μωράκια τους που στην κυριολεξία τρέλαναν το διαδίκτυο.

Luna Simone Stephens

lunasimone1
lunasimone2


Στις 14 Απριλίου γεννήθηκε η κόρη του John Legend και της Chrissy Teigen και σίγουρα όσοι παρακολουθείτε τον λογαριασμό και των δύο θα έχετε δει άπειρες φωτογραφίες και βίντεο της μικρούλας.

Boomer Robert Phelps

boomer1
boomer2


Ο ολυμπιονίκης Michael Phelps και η σύζυγός του Nicole Johnson, υποδέχτηκαν στον Boomer, στις 5 Μαϊου. Τόσο ο μπαμπάς του όσο και η μαμα΄του καθημερινά βομβαρδίζουν το Instagram με φωτογραφίες του μικρούλη. Μάλιστα, έχει αρχίσει και μαθήματα κολύμβησης... σε μερικά χρόνια δεν θα εκπλαγούμε αν δουμε τον Michael να χειροκροτεί τον γιο του από τις κερκίδες.

Saint West

kim1
kim2


Αν και ο μικρούλης γιος της Kim Kardashian γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2015 οι πρώτες του φωτογραφίες στο Instagram δημοσιεύτηκαν το 2016. Έκτοτε οι χρήστες περιμένουν πώς και πώς μια καινούρια φωτογραφία του μικρούλη.

Leonardo Ángel Charles Baldwin

baldwin 1
baldwin 2


Ο Leonardo, συνάντησε τα αδέρφια του Carmen, 3 ετών, Rafael, 1 έτους και την ετεροθαλή αδερφή του Ireland, 21 ετών στις 12 Σεπτεμβρίου όπου και γεννήθηκε. Οι γονείς του Alec καιHilaria, είναι πανευτυχής που τον έχουν στη ζωή τους και καθημερινά τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς δημοσιεύσουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα μαζί του.

Dream Kardashian

dream1
dream2


Το νεότερο μέλος του Instagram, είναι η κόρη του Rob Kardashian και της Blac Chyna. Η Dream μάλιστα έχει και τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στα social που διαχειρίζονται οι γονείς της.

Daisy Josephine Sudeikis

olivia1
olivia2


Στις 11 Οκτωβρίου γεννήθηκε η μικρή Daisy. H Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis πρόσθεσαν ακόμη ένα γλυκό μέλος στην οικογένειά τους και στο Instagram. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό, φαίνεται ότι η μικρούλα λατρεύει την αγκαλιά της μαμάς της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved