Η πρώτη της συνέντευξη δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της και τη θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη

Άρχισε να βάζει ξανά φως στη ζωή της, μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα social media, μάχης με την επιλόχειο κατάθλιψη και έχοντας πάλι στο πλευρό της την δύο ετών κόρη της και τον σύζυγό της.

Η πρώτη της συνέντευξη δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της και τη θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για όλα όσα πέρασε αυτά τα δύο χρόνια μακριά από την κόρη της και για το πώς η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά την άφιξη της μικρής της Kaya Evdokia, που τώρα πια είναι δύο ετών και βλέπουμε για πρώτη φορά.

hayden p

«Όταν άλλαξα σπίτι με θυμάμαι να παλεύω με το πώς θα προσαρμόσω τη ζωή μου και πώς θα κάνω αυτό το μέρος να μοιάζει με το σπίτι μου. Ήμουν 22 ετών και όχι μαμά (ακόμη) και δεν είχα καν απαντήσεις για τον δικό μου εαυτό», είπε η 27χρονη σταρ, για την πρώτη φορά που μετακόμισε στο Tennessee.

«Και τότε έμεινα έγκυος και ανακάλυψα ποιοι ήταν οι πραγματικοί μου φίλοι... Εκείνοι που θα ήταν συνέχεια μαζί μου και θα με υποστήριζαν», είπε η Hayden Panettiere στη συνέντευξη που έδωσε δύο χρόνια μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε από τη στιγμή που γέννησε την κόρη της.

«Tώρα που είμαι μητέρα μιας δίχρονης μικρής, ανακάλυψα τους πραγματικούς, πιστούς και για πάντα φίλους μου εδώ και έχω μπει σε μια όμορφη για εμένα ρουτίνα», συνέχισε η ηθοποιός που μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση της με τον Wladimir Klitschko.

haydendd

«Η επιλόχειος κατάθλιψη με άλλαξε. Μην με παρεξηγείτε. Για μένα όλα είναι απλά μια ανάμνηση. Η ζωή μου και το ποια είμαι άλλαξαν με έναν ωραίο τρόπο. Τώρα όλα είναι υπέροχα για εμένα!».

O Wladimir Klitschko, ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της προσπάθησε να της σταθεί όσο πιο πολύ μπορούσε κατά τη διάρκεια της επιλόχειας κατάθλιψης. Και οι δύο μετά την οικογενειακή φωτογράφιση που έκαναν άφησαν ανενεργούς τους λογαριασμούς τους στο Instagram και χάθηκαν για λίγο, μέχρι να γίνουν γνωστά τα αίτια.

Η Hayden, μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο καιρό μέχρι να νιώσει ξανά έτοιμη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να διαχειριστεί τη νέα της κατάσταση και τη νέα της πραγματικότητα που δεν ήταν άλλη από το παιδί της και τον σύντροφό της.

«Όλα, έχουν αλλάξει», είπε και συνέχισε στην συνέντευξη της, «Τώρα εργάζομαι και είμαι και μαμά μαζί. Ανακάλυψα τα όριά μου με τα χρόνια και το μόνο που με ενδιαφέρει πια είναι η ασφάλεια της κόρης μου!Η μεγαλύτερη δουλειά μου και η μεγαλύτερή μου ευθύνη είναι να την κρατήσω (την κόρη μου) ζωντανή!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved