Mε τον 2χρονο γιο τους οικογενειακώς στα Barbados!

Εχει γίνει σχεδόν χριστουγεννιάτικο έθιμο για τους επώνυμους να πηγαίνουν σε εξωτικούς προορισμούς τις μέρες των γιορτών.

Mε τον 2χρονο γιο τους οικογενειακώς στα Barbados!

Και αυτός ο μπαμπάς δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού αποφάσισε να περάσει αυτές τις μέρες μαζί με τον 2 ετών γιο του και την σύντροφό του στα όμορφα νησιά Barbados.

Oι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν σε πολύ καλή διάθεση... και πώς να μην είναι άλλωστε;

Scarlet siren! All eyes were on stunning Lauren, 39, who sizzled in a scarlet swimsuit

Ο δημοφιλής παρουσιαστής , παραγωγός και τηλεκριτικός σε διάφορα μουσικά ριάλιτι, έδειχνε ευδιάθετος και ιδιαίτερα χαλαρός και καθόλου αυστηρός, όπως τον έχουμε συνηθίσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

So sweet: Lauren seemed chirpy as she carried adorable Eric in her arms 

O Simon Cowell με τη σύντροφό του Lauren Silverman βρίσκονται με τον καρπο του έρωτά τους στα Barbados και έχουν μαζί τους τον μικρούλη Eric, καθώς και τον Adam - τον γιο της Lauren από τον πρώην σύζυγό της Andrew.

Hat's the way to do it! The pair both protected themselves from the sun with caps 

Η οικογένεια απαθανατίστηκε πιο ευτυχισμένη και ενωμένη από ποτέ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το κορμί και το μαγιό της 39χρονης μαμάς!

Family fun: Lauren's nine-year-old son Adam was also on holiday with the Cowell clan 
Hop onboard: Adam is Lauren's son with ex-husband Andrew Silverman 

Οσο για τον 57χρονο μπαμπά, έχει πολλές φορές δηλώσει ότι μετά την πατρότητα η ζωή του και η προοπτική του άλλαξαν άρδην και όλες του οι ανησυχίες περιστρέφονται πλέον γύρω από το παιδί του.

Jump on: The media mogul seemed in great spirits as he took to the sea
Cute couple: Simon Cowell seemed in great spirits as he headed out for a day on the beach with his glamorous girlfriend Lauren Silverman on Friday
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved