Κέρδισε απίθανα δώρα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα»

Η πιο συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου! Με αφορμή την κυκλοφορία του «Τραγούδα» συγκεντρώσαμε τα καλύτερα δώρα και τα μοιράζουμε σε 40 τυχερούς νικητές!

Κέρδισε απίθανα δώρα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα»

Κάνε στα μικρά σου την πιο ωραία έκπληξη και χάρισε τους τα πιο όμορφα αντικείμενα από την ταινία! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και με λίγη τύχη θα κερδίσεις ένα από τα παρακάτω:

- 15 σετ τετραδιάκια, γόμα, μολύβι, ξύστρα, χάρακα.
- 15 πλαστικά μπουκαλάκια νερού και 15 μπρελόκ από PVC
- 10 ακουστικά από πλαστικό και 10 διακοσμητικά μολυβιών από PVC

SING HeadPhones Web 3
Sing Keychain Light Up V4 3
SING Pencil TopperWeb 3
SING Stationery Set Web 3
SING WaterBottle Web 3

Μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό από τις 12 έως τις 16 Δεκεμβρίου!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Πρόκειται για ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους με πολλή μουσική και πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές! Τα παιδιά σου θα ενθουσιαστούν με κομμάτια από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες από τον Frank Sinatra και τους The Beatles μέχρι τους Kanye West και Lady Gaga, ενώ για πρώτη φορά θα ακουστεί και το τραγούδι Faith των Stevie Wonder και Ariana Grande! Η ταυτόχρονα συγκινητικά αλλά και αστεία ιστορία θα συναρπάσει κορίτσια και αγόρια! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα τους διδάξει ένα πολύ σημαντικό μάθημα. Ενθαρρύνει τα παιδιά να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στην ελληνική εκδοχή της ταινίας ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση.
Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτική σειράς ΤΑΜΑΜ Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

Η Illumination Entertainment (το στούντιο που μας έφερε τα υπέροχα «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Μπάτε Σκύλοι, Αλέστε») και η Universal Pictures υπόσχονται τα πιο μουσικά Χριστούγεννα! Παρακολούθησε την ταινία, τραγούδα με τα παιδιά σου και χάρισέ τους μοναδικά δώρα που σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις!

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=246|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved