Έγιναν γονείς και κανείς δεν το πήρε είδηση! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν

Μετά από 9 μήνες αναμονής το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε στη ζωή του, το πρώτο του παιδί και οι φωτογραφίες από τη γέννηση του μικρούλη έγιναν viral σε όλο το διαδίκτυο.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός σύζυγός του, εδώ και λίγες μέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρούλη και τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσαν οι ίδιοι στα social media, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. «Η στιγμή που όλα άλλαξαν στη ζωή μας!», σχολίασε ο τραγουδιστής κάτω από τη φωτογραφία, με τα hastags να αποκαλύπτουν την ημερομηνία γέννησης του μικρούλη και τα κιλά του! Ο μικρός γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, 3.628kg.

Επίσης, η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της με το μωρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Ένα μικρό δώρο Θεού που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου!».

Ο Carlos PenaVega μαζί με τη σύζυγό του Alexa ανακοίνωσαν τον Ιούνιο ότι πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς ενώ στο ταξίδι που έκαναν τον Αύγουστο, όπως σας είχαμε ενημερώσει, επέλεξαν το όνομα Ocean για τον μικρούλη που θα ερχόταν στη ζωή τους.

Από τη μέρα της γέννησης μέχρι και τώρα έχουν δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με το μικρούλη που στην κυριολεξία τους έχει αλλάξει τη ζωή δείχνοντάς το με όποιο τρόπο μπορούν και στους διαδικτυακούς τους φίλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved