Το εκπληκτικό βίντεο του David Beckham, κατά της παιδικής κακοποίησης που έγινε viral εν μία νυκτί

«Εγώ έχω διαλέξει τα σημάδια στο σώμα μου όμως, εκατομμύρια παιδιά κουβαλούν σημάδια που δεν έχουν επιλέξει!».

Το εκπληκτικό βίντεο του David Beckham, κατά της παιδικής κακοποίησης που έγινε viral εν μία νυκτί

Ο David Beckham, του οποίου τα πολλά τατουάζ είναι αναγνωρίσιμα για τους περισσότερους, μοιράστηκε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας το φημισμένο του σώμα με έναν τρόπο που πρόκειται να σας φέρει ρίγος.

Το ισχυρό 60 δευτερολέπτων clip δίνει ζωή στα τατουάζ του γνωστού ποδοσφαιριστή, απεικονίζοντας διάφορες μορφές κακοποίησης των παιδιών με συνοδεία τη στοιχειωμένη απόδοση του "Rock-a-bye baby."

Το δημιουργικό βίντεο είναι σε συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική οργάνωσηUNICEF - στην οποία ο Beckham είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως από το 2005 - και επιδιώκει να βοηθήσει για να τερματιστεί κάθε παιδική κακοποίηση και βία ενθαρρύνοντας όλους εμάς να μιλήσουν εναντίον της .

«Η βία μπορεί να σηματοδοτήσει τα παιδιά για πάντα», έγραψε ο Beckham. «Έχω γνωρίσει παιδιά με τη UNICEF, που έχουν επηρεαστεί από την τρομερή βία και κακοποίηση και έχω δει τις μακροχρόνιες ουλές που μπορεί να αφήσει.... Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ταινία για να βοηθήσετε #ENDviolence #foreverychild. Είναι λάθος. Δώστε ένα τέλος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved