Πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά!

Μπορεί να πέρασε δύσκολα, καθώς πίστευε ότι είχε όγκο στο κεφάλι της, μπορεί να λαμβάνει ψυχοφάρμακα γιατί ζει με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, τώρα όμως όλα θα αλλάξουν για εκείνη καθώς ανακοίνωσε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά πριν μερικές ώρες.

Πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά!

Η ηθοποιός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά κατά τη διάρκεια του event της εταιρίας Givenchy. Η 30χρονη εμφανίστηκε με ένα μαύρο Givenchy μίνι φόρεμα, που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

amanda seyfried1

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, όπως επιβεβαίωσε και το περιοδικό People, αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε, εκείνη φορά μια βέρα στο δάχτυλο του αριστερού της χεριού.

31D4764F00000578 0 image a 17 1457048381010

Αυτό πρόκειται να είναι το πρώτο παιδί για την Amanda Seyfried και τον ηθοποιό αρραβωνιαστικό της, Thomas Sadoski.

Πριν μερικούς μήνες όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η Amanda, είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της. «Είμαι σε θεραπεία με ψυχοφάρμακα και ποτέ δεν πρόκειται να την σταματήσω», είχε πει η 30χρονη ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε θεραπευτική αγωγή εδώ και 11 χρόνια. «Λαμβάνω την χαμηλότερη δόση και δεν βλέπω να βρίσκομαι κοντά στο να διακόψω το φάρμακο. Ακόμα κι αν πρόκειται για πλασέμπο ή όχι, δεν θέλω να το ρισκάρω», δήλωσε.

Η Amanda Seyfried, που έχει παίξει στις ταινίες «Mama Mia» και «Οι άθλιοι» περιέγραψε τα προβλήματα που δημιουργούνται στην ανθρώπινη υγεία από το άγχος που πηγάζει από την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

«Νόμιζα ότι είχα έναν όγκο στον εγκέφαλό μου... Έκανα μαγνητική τομογραφία και ο νευρολόγος μου με παρέπεμψε σε έναν ψυχίατρο. Έτσι έμαθα ότι πολλοί φόβοι μου δεν είναι πραγματικοί, αλλά χρειάζομαι πραγματική βοήθεια. Καθώς μεγαλώνω, οι ψυχαναγκαστικές σκέψεις και οι φόβοι μου έχουν μειωθεί πολύ. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι πολλοί από τους φόβους αυτούς δεν είναι πραγματικοί, με βοηθάει να νοιώθω καλύτερα», είχε πει σε συνέντευξή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved