Kαι οι (διάσημοι) παντρεμένοι (με παιδιά) έχουν ψυχή!

Την Παρασκευή το βράδυ οι κουρασμένοι γονείς αποφάσισαν να βγουν οι δυο τους.

Kαι οι (διάσημοι) παντρεμένοι (με παιδιά) έχουν ψυχή!

Απέκτησαν την κόρη τους δύο μήνες και είπαν να ξεσκάσουν και να βγουν μόνοι τους. Και αποφάσισαν να πάνε γήπεδο!

Το ζευγάρι απαθαντίστηκε σε τρυφερές στιγμές στο Staples Center για έναν αγώνα των Lakers. Το μπάσκετ είναι γνωστό πως αποτελεία έτσι κι αλλιώς μία από τος καλύτερες διεξόδους τους.

Η ομάδα τους έπαιζε με τους Golden State Warriors και ο τρυφερός σύζυγος έκανε τα φλας να αστράψουν όταν έγειρε να φιλήσει το πανέμορφο μοντέλο. Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo φαίνεται να πέρασαν πολύ καλά στη βραδυά-ραντεβού τους. Και οι δύο ήταν ευδιάθετοι, και ντυμένοι σπορ αλλά κομψά.

Adam Levine, Behati Prinsloo

Το αγγελάκι της Victoria's Secret, που πριν δύο μήνες έφερε στον κόσμο τη μικρή Dusty Rose εμφανίστηκε με ενα μπλουζάκι των Lakers T-shirt, μαύρο κολάν, μαύρα αθλητικά παπούτσια και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με ένα περίεργο ροζ γιακά με φτερά. Ο Levine φορούσε ένα φούτερ, blue jeans, και ένα Los Angeles Dodgers καπελάκι.

Adam Levine, Behati Prinsloo

Na θυμίσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι, υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, σε γνωστό μαιευτήριο στο Los Angeles, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016. Από τότε, μόλις δέκα μέρες περίπου πριν, και οι δύο δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία. Ο frontman των Maroon 5, που έχει δηλώσει πως η εμπειρία της πατρότητας τον έχει συνεπάρει, ειχε μάλιστα σχολιάσει «Ό,τι χρειάζομαι είναι εδώ κοντά μου αυτή τη στιγμή!»...

Adam Levine, Behati Prinsloo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved