Δέσποινα Καμπούρη: Η μικρή Χριστίνα ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα

Η Δέσποινα Καμπούρη πέρασε φέτος τα πρώτα της Χριστούγεννα με τις δύο της κόρες και η αγάπη ήταν ολοφάνερο ότι... περίσσευε.

Δέσποινα Καμπούρη: Η μικρή Χριστίνα ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα

Το βράδυ της Παρασκευής, η ευτυχισμένη μαμά ανάρτησε μία φωτογραφία της που είχαμε δει και πριν λιγες μέρες, με την ίδια και τα κοριτσάκια της, την Ελενα και τη Χριστίνα, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτή τη φορά όμως με το σχόλιο «My Number Ones», η οποία και συγκέντρωσε περισσότερα από 11.000 Likes.

εςς

Σχεδόν όπως όλες οι μαμάδες, αργά το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, η Διευθύντρια του Mothersblog.gr και του Queen.gr, ανέβασε μία φωτογραφία της και ένα μεγάλο δώρο, φορώντας ένα σκουφάκι και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, γράφοντας στη λεζάντα «The Real Santa».

εςςς

Χθες όμως, ανήμερα Χριστουγέννων, η Δέσποινα έβγαλε την φωτογραφία που μας έκανε να λιώσουμε. Η μικρή της κόρη, είχε την τιμητική της, αφού θα πάρει το όνομά της μαμάς της, Χριστίνας. Η Δέσποινα λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία της 6 μηνών Χριστινούλας, ντυμένη με στολή Αγιου Βασίλη με τα σχόλια: «Η Αγιοβασιλίτσα μας! #τοκοριτσιαπτοΘιβετ #babyChristina».

εςςςςς

Η Δέσποινα Καμπούρη, έχει εκφράσει πόσο πολύ απολαμβάνει τις γιορτινές μέρες και τις γλυκές αναμνήσεις που έχει από την παιδική της ηλικία. Πρόσφατα μάλιστα έγραψε σχετικά «...Αυτό θέλω από τα φετινά Χριστούγεννα! Να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται τα μικρά μου σε όλη τους τη ζωή!». Και όπως φαίνεται, κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved