Επιτέλους! Η Chrissy Teigen λέει την αλήθεια για το πώς χάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης οι celebrities!

H Chrissy Teigen δεν αποκαλύπτει κάποιο φοβερό μυστικό, λέει όμως ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, πόσο πιο εύκολο είναι για τις διάσημες μαμάδες να χάσουν άμεσα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Επιτέλους! Η Chrissy Teigen λέει την αλήθεια για το πώς χάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης οι celebrities!

Μπορεί όλες εμείς οι....«κοινές θνητές» να ιδρώνουμε μερόνυχτα στο γυμναστήριο (αν υπάρχει η δυνατότητα), και άλλες από μας να μην προλαβαίνουμε καν να το επισκεφτούμε, και να ιδρώνουμε απλώς κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού και μεγαλώνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά μας χωρίς κάποια ιδιαίτερη βοήθεια. Και να αναρωτιόμαστε γιατι δε χάνουμε γραμμάριο αφού δεν καθόμαστε λεπτό...

Και τότε όλο και κάποια διάσημη θα ποστάρει μια φωτογραφία της με το κορμί που έχει αποκτήσει λίγες βδομάδες (ενίοτε και μέρες) μετά τον τοκετό.

Εδώ και 7 περίπου μήνες η περήφανη μαμά της μικρής Luna και σύζυγος του John Legend, που αναρτά συχνά τρυφερές στιγμές με την κόρη της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μίλησε σχετικά με την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη και όλη την πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να χάσουν τα κιλά που πήραν.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι εμείς που είμαστε στη δημοσιότητα τα χάνουμε τόσο γρήγορα, η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε διαιτολόγους, διατροφολόγους, προπονητές, νταντάδες. Έχουμε ανθρώπους που το κάνουν εύκολο για εμάς να επανέλθουμε στη φόρμα μας. Καμία γυναίκα όμως δεν θα έπρεπε να νομίζει ότι αυτό εί ναι το φυσιολογικό ή το νορμάλ».

ψψ
12

Συμπλήρωσε ακόμη, μιλώντας στο Today.com , και σχολιάζοντας την επιλόχειο κατάθλιψη και το τι συμβαίνει με τις γυναικείες ορμόνες μετά τον ερχομό του παιδιού στον κόσμο: «Νομίζω όλα αυτά που συμβαίνουν στην ψυχολογία της γυναίκας μετά τη γέννα δεν συζητούνται όσο θα έπρεπε, είτε πρόκειται για την επιλόχεια κατάθλιψη είτε για την πρόκληση του να είσαι μητέρα και σύζυγος ταυτόχρονα».

Η μικρή Luna έχει πρωταρχικό ρόλο τόσο στη ζωή του ζευγαριού όσο και τα social media, ενώ πριν μια βδομάδα, ο John Legend κυκλοφόρησε και το νέο του κλιπ με πρωταγωνίστρια ... την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved