Δέσποινα Καμπούρη: Παρασκευή βράδυ αγκαλιά με τη μικρή Χριστίνα

Μια ακόμη τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Χριστινούλα, μοιράστηκε η Δέσποινα Καμπούρη την Παρασκευή το βράδυ με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δέσποινα Καμπούρη: Παρασκευή βράδυ αγκαλιά με τη μικρή Χριστίνα

Λίγα λεπτά πριν τις 22.00, η Διευθύντρια του Mothersblog.gr και του Queen.gr δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά τη μικρή της κόρη, Χριστίνα.

Καθισμένη στον καναπέ, με τις πυτζάμες και τις κάλτσες της, ακομπλεξάριστη και ευτυχισμένη, κρατάει στην αγκαλιά της τη μικρή της πριγκίπισσα, και δεν την νοιάζει τίποτα, όπως άλλωστε και η ίδια άφησε να εννοηθεί από τα hashtags που συνόδευσαν την ανάρτηση.

«Friday night... #mybaby #babyChristina #partyanimal #not #mommyslife #happymom #νάνιτώρα #όλοι_ησυχία #κάλτσα_γουρουνάκι #καρό_πυζάμα #whocares #feelfree #shhhh» έγραψε η πανευτυχής μαμά που με την 5 μηνών κόρη της, βιώνει ξανά τη μητρότητα από την αρχή.

Η μικρή Χριστίνα ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιούνιο, μετά από επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης του Βαγγέλη Ταρασιάδη και της Δέσποινας, της 5χρονης Έλενας, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved