Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με βίντεο στο YouTube!

«Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο. Πρόκειται να ανακοινώσουμε μέσα από αυτό το φύλο του μωρού που περιμένω!», ακούγεται να λέει η γνωστή ηθοποιός στην αρχή του βίντεο.

Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με βίντεο στο YouTube!

{youtube}7BXpFlXHBTY{/youtube}

Νωρίς την Τρίτη, το βίντεο δημοσιεύτηκε στο blog της, ανακοινώνοντας σε όλους της τους φίλους, παρέα με τα δυο παιδιά της, τον γιο της Brooks Alan 4 ετών και την κόρη της Scarlett May, 19 μηνών, το φύλο του μωρού που περιμένει.

molly sims1

Όπως θα είδατε και στο παραπάνω βίντεο, η Molly Sims, θα αποκτήσει αγοράκι. Εξάλλου αυτό αποκάλυψαν και τα γαλάζια μπαλόνια που υπήρχαν μέσα στο χάρτινο κουτί που είχε μπροστά της και το γαλάζιο χρώμα που χρωμάτισαν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

H Sims αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, Scott Stuber, είναι ενθουσιασμένος που θα έχει ακόμη έναν μικρό άνδρα στην οικογένεια. «Όταν, είπε ο γιατρός μου, στον σύζυγό μου ότι πρόκειται να αποκτήσουμε αγόρι, ορκίζομαι ότι παραλίγο να βάλει τα κλάματα από χαρά!».

14733446 1016517605123532 5746227146066493440 n

Το μοντέλο και ηθοποιός, πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στο αμερικανικό περιοδικό People, για την τρίτη της εγκυμοσύνη, λέγοντας ότι ένιωθε τρομερή εξάντληση. «Είμαι στον 7ο μήνα, πλησιάζουμε στην ημέρα του τοκετού και νιώθω τρομερά εξαντλημένη. Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω ακόμη δύο παιδιά. Όταν είσαι έγκυος και δεν έχεις καθόλου παιδιά, μπορείς να κοιμηθείς ενώ αν έχεις δεν έχεις χρόνο για ξεκούραση. Κάποιος πάντα κάτι θα χρειάζεται είτε ο Brooks είτε η Scarlett. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά κάποιες φορές είναι κουραστικό!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved