Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι δεν παίρνει δώρα στις κόρες της τα Χριστούγεννα, αλλά είδη χειροτεχνίας!

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, πρέπει να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τα δώρα των παιδιών μας. Κάθε άνθρωπος θέλει να δώσει στα αγαπημένα του πρόσωπα κάτι που θα τα ευχαριστήσει πολύ.

Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι δεν παίρνει δώρα στις κόρες της τα Χριστούγεννα, αλλά είδη χειροτεχνίας!

Η δημοφιλής μαμά αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν παίρνει δώρα στις κόρες της, και τις έχει μάθει να φτιάχνουν ακόμη και αυτά τα δώρα που οι ίδιες θα δώσουν.

Στην ουσία το δώρο της είναι.... τα υλικά με τα οποία θα φτιάξουν τα δώρα για τους άλλους!

Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η Drew Barrymore είπε ότι θα παιιδά της παράλληλα εξασκούν τα ταλέντα τους στη δημιουργικότητα και τη χειροτεχνία.

Τόνισε μάλιστα ότι το να προσθέτεις το προσωπικό σου στυλ σε όλα τα δώρα, είναι αυτό που θα τα κάνει να ξεχωριζουν: «Νομίζω ότι το να δίνεις προσωποποιημένα δώρα είναι το κλειδί». Ακόμη και το όνομα του παραλήπτη να έχει, δίνει πιο θερμά συναισθήματα και δημιουργεί ζεστασιά και τρυφερότητα. Η ίδια δεν είναι πολύ καλή στις χειροτεχνίες, αλλά οι κόρες της, Olive και Frankie, είναι πολύ! Οπότε και εκτιμούν το γεγονός ότι η μαμά τους παίρνει υλικά για να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους: «Αντί να τους παίρνω δώρα, που έτσι κι αλλιώς δεν προτιμώ γιατί δε θέλω να τις κακομάθω, τους αγοράζω είδη χειροτεχνίας. Και εκείνες κάνουν πολλά πράγματα από αυτά», ανέφερε η ηθοποιός.

Αποτέλεσμα εικόνας
δρε

Να σημειώσουμε ότι η Olive έχει γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 και η Frankie τον Απρίλιο του 2014... Στη θεωρία δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε... Καταφέρνει να τις κρατά ευχαριστημένες, να αξιοποιεί τα ταλέντα τους και να έχει αυτοδημιούργητα δώρα για την υπόλοιπη οικογένεια! Αξίζει!
Σκεφτείτε το και εσείς για τα Χριστούγεννα που έρχονται!



...Στην πράξη τώρα, υπάρχουν θέματα που μπορεί κανείς να συζητήσει, για το ένα 2χρονο και ένα 4χρονο κοριτσάκι α) φτιάχνουν χειροποίητα δώρα και β) δεν παίρνουν παιχνίδια... Αλλά αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved