Η δημοφιλής μαμά κουβαλάει την εργασία της κόρης της και αγνοεί τους παπαράτσι

Super μαμά σε δράση. Για τους fan της, είναι μια γερή δόση προσωπικής στιγμής της ηθοποιού, αφού η ίδια δεν έχει ούτε Instagram ούτε Twitter.

Η δημοφιλής μαμά κουβαλάει την εργασία της κόρης της και αγνοεί τους παπαράτσι

Οπως εξήγησε πρόσφατα, παραμένει συνειδητά εκτός social media, καθώς ούτε χρόνο έχει, ούτε τις προσωπικές της στιγμές θέλει να μοιράζεται.

Παράλληλα, συνεχίζει να έχει μία επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά της, χωρίς να χάνει οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της.

gettyimages-615864414

H Jennifer Garner μεγαλώνει τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του πρώην συζύγου της Ben Affleck, και καταφέρνει να μένει εκτός δημοσιότητας όσο μπορεί, ώστε να επικεντρωθεί στα παιδιά της. Έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και είναι γνωστό ότι πρόκειται για μια δοτική μαμά. Τελευταία απόδειξη οι πρόσφατες φωτογραφίες της στους δρόμους του Los Angeles, με το πρότζεκτ της κόρης της Seraphina στα χέρια, φορώντας πέδιλα και ένα κομψό φόρεμα.

gettyimages-615864498

H ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους, και μάλιστα τους αγνόησε, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στο κουβάλημα της σχολικής εργασίας της κόρης της, μία χαρτονένια χρονομηχανή, με ένα λεοπάρ παπούτσι κολλημένο στο πλάι και γκλίτερ στο χαρτόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved