Έγιναν γονείς και δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής τους!

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε πριν μερικές ώρες την πρώτη φωτογραφία του μωρού του και είναι αξιαγάπητο!

Έγιναν γονείς και δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής τους!

Ο 32χρονος παρουσιαστής του MTV και η σύντροφός του, έγιναν γονείς και δηλώνουν υπερευτυχισμένοι. Είχαν ανακοινωσει την εγκυμοσύνη τον περασμένο Μάιο μέσα από τον λογαριασμό που έχει ο παρουσιαστής στο Twitter. «Αααααααααα θα αποκτήσω μωρό!», είχε γράψει τότε δημοσιεύοντας και το υπερηχογράφημα του μωρού, ενώ λίγες μέρες μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσε φωτογραφία της εγκυμονούσας αρραβωνιαστικιάς του, τη στιγμή που απολαμβάνει το αφρόλουτρο στην μπανιέρα, με την κοιλίτσα της στολισμένη με φοίνικες, σαγιονάρες, ένα μικρό κάστρο και το σχόλιο «Το μωρό το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή. Έχω τρελαθεί με αυτή τη γυναίκα και σίγουρα θα μου λείψει αυτή η αξιαγάπητη κοιλίτσα!».

Χθες το βράδυ, με μια φωτογραφία του αγκαλιά με την κόρη του, ο Nev Schulman έγραψε «Το καλύτερο που μου συνέβη ποτέ. Μακράν. Η Cleo James ήρθε στον κόσμο στις 6.01 πμ. Μπράβο στη μαμά @el_peego που έφερε στον κόσμο αυτή τη δέσμη χαράς».

34

Και η σύντροφός του, Laura Perlongo μοιράστηκε μία όμορφη οικογενειακη φωτογραφία με τη μικρή να θηλάζει, και με το σχόλιο, «Δε θυμάμαι πότε τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία ή κάτι από τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά η Cleo James γεννήθηκε το πρωί στις 6:01. Είναι τα πάντα».

35

Να θυμίσουμε ότι η Perlongo είχε εμφανιστεί με γυμνή κοιλίτσα στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards τον Αύγουστο, φορώντας μόνο ένα jacket που κάλυπτε το στήθος της και μαύρο παντελόνι, κλέβοντας κατά πολυ τις εντυπώσεις από μεγάλες σταρ που είχαν κάνει τα πάντα για να αστράψουν τα φλας.

67

Ο Nev Schulman, έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή Catfish, που παρουσιάζει στο MTV, και ενημερώνει τους τηλεθεατές για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και αγγίζει θέμτα όπως η εξαπάτηση, το bullying και η κλοπή χρημάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved