Γνωστός τραγουδιστής ξανά μπαμπάς 10 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Ο γνωστός τραγουδιστής δέκα μήνες μετά τον ερχομό του γιου του, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Γνωστός τραγουδιστής ξανά μπαμπάς 10 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Ο 48χρονος αποκάλυψε τα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολιάζοντας: «Μαντέψτε! Εγώ και η Katie είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δεύτερη εγκυμοσύνη μας και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού μας τον Φεβρουάριο του 2017. Ναιαιαι! Δεν θα κοιμηθούμε για ακόμη 2 χρόνια!».

 howard donald 1a a

Τον Howard Donald, τον γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Take That. Με την Katie Halil παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή με την οικογένειά τους και λιγοστούς φίλους, στις 2 Ιανουαρίου 2015 και υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους Bowie Taylan Donald περίπου ένα χρόνο μετά στις 12 Ιανουαρίου 2016.

Ο μικρός ονομάστηκε Bowie, προς τιμήν του διάσημου-θρύλου τραγουδιστή David Bowie, που πέθανε από καρκίνο 2 μέρες πριν τη γέννηση του μικρούλη. Τότε ο Howard είχε τουιτάρει ξανά: «O Bowie Taylan Donald ήρθε στον κόσμο την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Η μαμά και ο μπαμπάς αν και υποφέρουν από αϋπνίες βλέπουν τον κόσμο και τη ζωή υπέροχη. Είναι θεϊκός!».

 howard donald t

Το μωρό που θα έρθει στον κόσμο είναι το δεύτερο παιδί για την Katie και το τέταρτο για τον Howard. Ο ίδιος έχει δυο κόρες από προηγούμενες σχέσεις, την Grace 17 ετών και την Lola 11 ετών.

Τα νέα της εγκυμοσύνης ήρθαν λίγες ώρες μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της Gerri Halliwell, που θα γίνει για 2η φορά μαμά στα 44 χρόνια της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved