Geri Halliwell: Η πρώτη της φωτογραφία με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Πριν μερικές ώρες σας αποκαλύψαμε ότι η Geri Halliwell θα γίνει μαμά για 2η φορά και τώρα σας δείχνουμε την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Geri Halliwell: Η πρώτη της φωτογραφία με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Μαζί με τη φίλη της, Emma Bunton, ποζάρουν κρατώντας και οι δύο τη φουσκωμένη της 44χρονης σταρ, πιο ενθουσιασμένες από ποτέ. «Υπέροχη βραδιά, @emmaleebunton - μου παραχώρησε το βραβείο μου attitude. Ένιωσα υπέροχα που μπόρεσα να μοιραστώ τη χαρά μαζί της. #mamaspice», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

GERI

Αντίστοιχη φωτογραφία όμως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η Emma, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην υπέροχη φίλη μου. Ακόμη ένα #SpiceBaby είναι καθ οδόν!».

rtyrty

Οι δύο γυναίκες παρευρέθησαν στα χθεσινά βραβεία 2016 Attitude Awards και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά, μιας και τα νέα της εγκυμοσύνης το τελευταίο 24ωρο κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Geri Halliwell έκανε γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης λίγο πριν παρευρεθεί στα βραβεία και αυτό προφανώς για να δικαιολογήσει την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα στους φωτογράφους που θα την απαθανάτιζαν στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση. H Emma γνώριζε εξαρχής ότι η φίλη της ήταν έγκυος και χάρηκε πολύ που επιτέλους τα νέα μαθεύτηκαν. «Ήξερα ότι για λίγο έπρεπε να το κρατήσω μυστικό, και είναι υπέροχο που επιτέλους το ξέρουν όλοι!» και συνέχισε, «Πετάω στα σύννεφα, θα γίνει μια εξαιρετική μαμά για δεύτερη φορά. Εγώ θα κάνω babysitting αλλά και οι δύο είμαστε εργαζόμενες μαμάδες έτσι δεν χρειάζεται κάποια δική μου συμβουλή. Είναι το ίδιο ενθουσιασμένη!».

HgkdFBIFGFoPAhQ

Με το βραβείο στα χέρια η διάσημη σταρ, φορώντας ένα μακρύ μπλε σκούρο φόρεμα πόζαρε άλλοτε κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και άλλωστε στο πλευρό του συζύγου της, που τη συνόδευσε στα βραβεία.

EwtZKxgbGhEXXxsQEBAEGgdaHh0ADV80ABEbSDwCGwUdAwAeH0grHQsbERYbDVkiEwpIIgUEBgdaPh0aCxcBSwkCAg
tfgertert

Η Halliwell, είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι μαζί με τη Melanie "Scary Spice" Brown, τη Melanie "Sporty Spice" Chisholm και την Emma "Baby Spice" Bunton σχεδιάζουν ένα reunion tour... κάτι που η Victoria "Posh Spice" Beckham αρνήθηκε να κάνει μαζί τους!

Φαίνεται πώς η τραγουδίστρια θα κάνει tour με φουσκωμένη κοιλίτσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved