Με τις κοιλίτσες τους ...στο κόκκινο χαλί!

Η μία αυτό τον καιρό περιμένει το δεύτερο παιδί της, η φίλη και συνάδελφος είναι έγκυος στο πρώτο.

Με τις κοιλίτσες τους ...στο κόκκινο χαλί!

Η πρώτη εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ φόρεμα σε μαύρο φόντο, στην πρεμιέρα της νεας της ταινίας στο Λονδίνο την Παρασκευή, η δεύτερη με μία μπλε ασύμμετρη τουαλέτα.

Και οι δύο, δεν έχουν αφήσει την εγκυμοσύνη τους, να τις κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και είναι παρούσες στις εκδηλώσεις προώθησης της νέας τους ταινίας.

Η μία από αυτές, μπλέχτηκε πρόσφατα σε ένα πολύκροτο διαζύγιο...

Yummy mummies! Despite being pregnant, Marion and Lea have not let their burgeoning baby bumps slow them down and have continued to promote the drama at premieres and events

Πρόκειται βέβαια για τη Marion Cotillard και την Lea Seydoux, που εμφνανίστηκαν λαμπερές και χαμογελαστές στην πρεμιέρα του It’s Only the End of the World στο BFI Film Festival του Λονδίνου.

Firm friends: Lea and Marion seemed pleased to be reunited on the red carpet 

Η Marion έχει ήδη ένα παιδί με τον σύζυγό της, Guillaume Canet, ενώ το κορίτσι του Bond, θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, με τον σύντροφό της, Andre Meyer. Μάθαμε για την εγκυμοσύνη της τον περασμένο μήνα στο Toronto Film Festival.

Kisses! The pair greeted each other with a kiss on the cheek 

Για την εγκυμοσύνη της Cotillard αντίθετα, μάθαμε όταν εκείνη αναγκάστηκε να το πει, την ημέρα που έσκασε σα βόμβα η είδηση ότι η Jolie παρατάει τον Pitt εξαιτίας μιας τρίτης γυναίκας. Οι φήμες κυκλοφόρησαν με εξαιρετική ταχύτητα και η Cotillard έσπευσε να υπερασπιστεί τόσο το δικό της όνομα, όσο και του συζύγου της. Διέψευσε μάλιστα την ερωτική σχέση της με τον Brad Pitt, με ένα κείμενο στο Instagram.

Glowing: All eyes were on the leading ladies at the premiere 

To «It's Only the End of the World» είναι μία Γαλλοκαναδική παραγωγή του 2016, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Xavier Dolan. Η ταινία έλαβε από την The Guardian 4 αστεράκια και μια πολύ καλή κριτική, ενώ στη Βρετανία βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Απριλιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved