Εννέα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της μιλά για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον άνδρα της

«Θέλω η κόρη μου να είναι μια δυνατή γυναίκα», είπε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της και εξομολογήθηκε για το πόσο δύσκολες ώρες πέρασε στα χέρια του πρώτου της συζύγου.

Εννέα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της μιλά για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον άνδρα της

Όταν η 31 έτους σταρ, γέννησε την κόρης Jolie Rae στις 31 Ιανουαρίου 2016, είπε ότι βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της. «Αυτή είναι ο λόγος που "σήκωσα" το κεφάλι μου και θα κάνω τα πάντα για εκείνη!», είπε στο αμερικανικό περιοδικό People, στο τεύχος που κυκλοφορεί.

jana kramer daughter cbb

«Αγαπώ τη μουσική, που αρέσει να κάνω εμφανίσεις, μου αρέσει η ηθοποιία, και όλα αυτά τα πράγματα αλλά ποτέ δεν ένιωσα πλήρης και γεμάτη», είπε η Jana Kramer, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο One Tree Hill, και μετά ως μουσικός. «Όταν έγινα μητέρα, ήμουν 100% σίγουρη ότι ο προορισμός μου ήταν να είμαι η μαμά της Jolie!».

H Kramer συμπλήρωσε, «Μου δίνει τόση δύναμη!». Ωστόσο, η δύναμή της δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια. Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο People, υπήρξε θύμα κακοποίησης από τον πρώτο σύζυγό της, Michael Gambino, που παντρεύτηκε το 2004. Ο 17 χρόνια μεγαλύτερος σύντροφός της, είχε καθιερώσει μια ρουτίνα λεκτικής κακοποίησης, ψυχολογικής και μια ρουτίνα ξυλοδαρμού. Πολλές φορές την έβαζε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο ή την έκρυβε μέχρι να εξαφανιστούν οι μελανιές της. Είχε αναπτύξει έντονα το αίσθημα της ζήλιας και υπήρχαν φορές που «επέστρεφε στις 3 το βράδυ, με ξυπνούσε, με τράβαγε από το κρεβάτι, με πετούσε στο πάτωμα και άρχισε να με χτυπά και να γελά», λέει χαρακτηριστικά η 32χρονη που τότε ήταν 20 ετών.

jana kramer 1 news

Η ίδια χρησιμοποιούσε make up αν έπρεπε να βγει με φίλους ή να δει τους συγγενείς της. Τα πράγματα ξέφυγαν εκτός ελέγχου όταν την άφησε αναίσθητη και αιμόφυρτη στο πάτωμα μετά από απόπειρα πνιγμού, στο σπίτι τους στο L.A. τον Αύγουστο του 2005. Ο Gambino, κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση. ( Ο ίδιος αυτοκτόνησε δύο χρόνια αργότερα).

Το 2015 παντρεύτηκε τον Mike Caussin, και απέκτησε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει ο Θεός. Αν και χώρισε, από τον σύζυγό της, έχει την μονάκριβη κόρη της. «Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο όμορφα στη ζωή μου. Είναι η μητέρα της Jolie και είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη. Θέλω η κόρη μου να μάθει πώς να είναι μια δυνατή γυναίκα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved