Επώνυμες εγκυμοσύνες: Ποιες σταρ θα γίνουν μαμάδες αυτή τη χρονιά

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη εγκυμοσύνες και χαρμόσυνα νέα! Πολλά επώνυμα ζευγάρια από τον χώρο της διεθνούς showbiz περιμενουν τον πελαργό!

Επώνυμες εγκυμοσύνες: Ποιες σταρ θα γίνουν μαμάδες αυτή τη χρονιά

Ας δούμε μερικές μέλλουσες μαμάδες:

1. Tori Spelling
Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πέμπτο παιδί της με τον σύζυγό της Dean McDermott, δηλώνοντας «Ηταν μια μεγάλη έκπληξη», ενώ συμπλήρωσε ότι πάντα ηθελε μία μεγάλη οικογένεια.

Tori Spelling

2. Kerry Washington
Η σταρ του The Scandal με τον καλό της, πρώην ποδοσφαιριστή Nnamdi Asomugha, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, μετά τη δίχρονη κόρη τους Isabelle.

Kerry Washington
Audra McDonald

3. Audra McDonald
Η σταρ του Broadway περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της Will Swenson. Η μαμά έχει ήδη μια 15 χρονών την Zoe Donovan, από προηγούμενο γάμο.

Teresa Palmer

4. Teresa Palmer
Η ηθοποιός και ο σύζυγος της Mark Webber, ανακοίνωσαν μέσω Instagram τον Μάιο ότι περιμενουν το δεύτερο μωρό τους. Εχουν ήδη τον 2 ετών Bodhi, και ο Mark έχει τον 7χρονο Isaac από προηγούμενη σχέση.

Peta Murgatroyd

5. Peta Murgatroyd
Η συμμετέχουσα του Dancing With the Stars με τον αρραβωνιαστικό της και επίσης χορευτή Maksim Chmerkovskiy, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Blac Chyna

6. Blac Chyna
Η Blac Chyna και ο αρραβωνιαστικός της Rob Kardashian, περιμένουν για πρώτη φορά τον πελαργό, και η Chyna έχει ήδη τον 3χρονο King Cairo Stevenson από τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Tyga.

Mila Kunis

7. Mila Kunis
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Ashton Kutcher, περιμένουν το δεύτερο μωρό τους, μετά την κορούλα τους Wyatt.

Jayma Mays

8. Jayma Mays
Η πρώην σταρ του Glee και ο σύζυγός της Adam Campbell, θα γίνουν για πρώτη φορά γονεις.

Danielle Jonas

9. Danielle Jonas
Η σύζυγος του Kevin Jonas είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό τους. Εχουν ήδη τη 2 ετών Alena.

Olivia Wilde

10. Olivia Wilde
Η ηθοποιός ανακοινωσε τον Απρίλιο ότι με τον Jason Sudeikis, που ειναι αρραβωνιασμένοι θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους, μετά τον 2 ετών Otis.

Candice Swanepoel

11.Candice Swanepoel
Το αγγελάκι της Victoria's Secret και ο αρραβωνιαστικός της Hermann Nicoli, θα γινουν γονείς για πρώτη φορά.

Katherine Heigl

12. Katherine Heigl
Η πρώην σταρ του Grey's Anatomy θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Με τον σύζυγό της Josh Kelley έχουν ήδη δύο υιοθετημένες κόρες την 7 χρονών Naleigh και την 4 ετών Adalaide, και αυτή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Vanessa Bryant

13. Vanessa Bryant
Τον Ιούλιο, η Vanessa Bryant ανακοίνωσε στο Instagram ότι εκείνη και ο Kobe περιμένουν το τρίτο τους παιδί, γράφοντας: «Είμαστε ευλογημένοι και χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα ότι περιμένουμε το τρίτο μας κοριτσάκι». Οι γονείς έχουν ήδη τη 10χρονη Gianna Maria Onore και τη 13χρονηNatalia Diamante.

Melanie Hamrick

14. Melanie Hamrick
Η μπαλαρίνα περιμένει το μωρό της, με τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφό της Mick Jagger. Πρώτο της 29χρονης, όγδοο του σταρ των Rolling Stones.

Alison Pill

15. Alison Pill
Η ηθοποιός του The Family ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, σε ένα κοριτσάκι, με τον σύντροφό της Joshua Leonard, όταν τον Ιούλιο έγραψε στο Instagram «Συμβαίνει τώρα... Δεσποινίς Μωρό 2016», σχολιάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά το υπερηχογράφημά της.

Keshia Knight Pulliam

16. Keshia Knight Pulliam
Η σταρ του The Cosby Show, γνωστή από τον ρόλο της ως η μικρή Rudy Huxtable, περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ed Hartwell. Το έκανε γνωστό επίσης από το Instagram όπου με μια φωτογραφία της σε ένα ροζ cupcake έγραψε «Εκπληξη: Εχουμε νέα προσθήκη σύντομα...»

Caterina Scorsone

17. Caterina Scorsone
Η ηθοποιός του Grey’s Anatomy αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της όταν κράτησε την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί στα Television Critics Association. Θα είναι το δεύτερο παιδί της μετά την Eliza, που έχει με τον σύζυγό της Rob Giles, την οποία απέκτησαν τον Ιούλιο του 2012.

18. Kayte Walsh
Η Kayte περιμένει το τρίτο της μωρό με τον Kelsey Grammer, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν ήδη την 4χρονη Faith και τον 2 ετών Kelsey.

Kayte Walsh
Natalie Portman

19. Natalie Portman
Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Benjamin Millepied. Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί του Venice Film Festival.

20. Brie Bella
Τα νέα ήρθαν πριν λίγες μέρες, ότι η ντίβα του WWE με τον σύζυγό της Daniel Bryan περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζι, από τον λογαριασμό του WWE στο Twitter και ένα ποστ που έγραφε «Υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια στη σταρ του @Total_Bellas, Brie @BellaTwins και τον @WWEDanielBryan για το πρώτο τους παιδάκι που θα έρθει στον κόσμο την άνοιξη του 2017!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved