Η παιδική φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού στο Instagram που έκανε πολλούς να δακρύσουν

Πάει ένας χρόνος από τη μέρα που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο του μαστού. Έκτοτε, οι περισσότερες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό δείχνουν τον καθημερινό της αγώνα για την επιβίωση, έχοντας στο πλάι της ανθρώπους που πραγματικά την αγαπούν.

Η παιδική φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού στο Instagram που έκανε πολλούς να δακρύσουν

Η τελευταία της φωτογραφία όμως δεν έδειχνε ούτε κάποιο δωμάτιο χημειοθεραπείας, ούτε με κάποιο μαντήλι στα μαλλιά. Η φωτογραφία τη δείχνει κοριτσάκι και να έχει το δάχτυλο στο στόμα ενώ είναι ξαπλωμένη. Το σχόλιό της, συγκηνιτικό: «Αυτή η φωτογραφία μου ως παιδί με δείχνει στη φάση που βρίσκομαι τώρα. #chemoday #thumbsucker #currentmood».

shannen

Αμέσως οι διαδικτυακοί φίλοι της Shannen Doherti, που έστω και μέσα από τα μηνύματά τους βρίσκονται στο πλευρό της, γέμισαν τον τοίχο της με υποστηρικτικά μηνύματα και μηνύματα γεμάτα αγάπη και αισιοδοξία. Κάποιοι μάλιστα της έγραψαν ότι δεν είναι μόνη σε αυτό τον αγώνα ενώ κάποιοι άλλοι που ζουν ακριβώς ότι ζει και εκείνη, αντλούν δύναμη από τα μηνύματα και τις φωτογραφίες της.

shannene

Η Shannen, 45 χρονών σήμερα, πολεμάει την ασθένεια σε δημόσια θέα, αποφασισμένη να χαρίσει δύναμη σε άλλους καρκινοπαθείς εκεί έξω και να απαιτήσει ένα τέλος στο κοινωνικό στίγμα. Η ίδια έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά εξαιτίας της αγωγής που λαμβάνει και παλεύει με σθένος απέναντι στον καρκίνο έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της, τη μητέρα της Rosa και τη φίλη της Anne Kortright-Shilstat. Όπως λέει η ίδια «αυτοί οι τρεις είναι οι σύντροφοί της στη μάχη μου με τη νόσο!».

shannen3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved