Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά- Αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Ο γνωστός τραγουδιστής θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς μετά από 4 χρόνια που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του, την πρώτη του κορούλα που στην κυριολεξία του έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά- Αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία της, δείχνοντας σε όλους το πόσο έχει μεγαλώσει και το πόσο έχει ομορφύνει σχολιάζοντας, «Είμαι νεκρός!! Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Ο μπαμπάς αγαπά εσένα και την όμορφη ψυχή που έχεις. Τώρα απλά σταμάτα να μεγαλώνεις!».

koritsi

Τώρα όμως, αυτή την ευτυχία έρχεται να συμπληρώσει το δεύτερο παιδί του που όπως αποκάλυψε θα έιναι και αυτό... κορίτσι. «Πολλά κορίτσια στο σπίτι. Κοριτσίστικη δύναμη παντού!», σχολίασε ο τραγουδιστής στο event toy Entertainment Tonight και συνέχισε, «Όλοι μου οι φίλοι έχουν αγόρια οπότε είναι καλό που εγώ έχω κορίτσια!».

aj mclean 600x800

Ο A.J. McLean, που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα, Backstreet Boys, ανακοίνωσε μαζί με τη σύζυγό του ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, στις αρχές του Σεπτέμβρη στα social media, «Και κάπως έτσι έγιναν 4... οι γάτες στην τσάντα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς, που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένειά μας. Το δεύτερο μωρό αναμένεται την Άνοιξη του 2017».

Αυτό το «Backstreet Boy» θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved