Τραγουδιστής έχασε τη νεογέννητη κόρη του: «Θα σε δω ξανά στον παράδεισο άγγελέ μου»

Ο γνωστός Πορτορικανός τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez, δημοσίευσε την πιο συγκλονιστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους φίλους και τους συγγενείς του ότι η μόλις ενός μηνός κόρη του δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Τραγουδιστής έχασε τη νεογέννητη κόρη του: «Θα σε δω ξανά στον παράδεισο άγγελέ μου»

{youtube}Xmap94TcDNs{/youtube}

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτόν τον ένα μήνα ζωής, για τον ένα μήνα της Victoria. Ο Θεός δίνει και ο Θεός παίρνει, να είσαι ευλογημένη μικρή μου πριγκίπισσα. Πριγκίπισσα Victoria, θα σε δω ξανά στον παράδεισο. Τι αγιάτρευτο πόνο έχω Θεέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Θέλω να ευχαριστήσω εκατομμύρια ανθρώπους που προσεύχονταν για την οικογένειά μου και τη μικρή μου Victoria. Σας ευχαριστώ για τη γενναιοψυχία σας και τα όμορφα λόγια σας... όλοι θα συναντήσουμε το Θεό κάποια στιγμή. Μόλις έχασα την πριγκίπισσά μου!».

wisin 600

Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Wisin και της συζύγου του, Yomaira Ortiz Felciano, γεννήθηκε με την τρισωμία 13 μια γενετική διαταραχή. Από την πρώτη στιγμή, το ζευγάρι είχε ζητήσει διακριτικότητα από όλα τα Μέσα, ενημέρωνε μόνο του για ό,τι είχε να κάνει με την εξέλιξη της κόρης του ενώ έχει ακόμη δύο παιδιά.

jfsdifosijdflsdfsdf

Για τη γενετική διαταραχή, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του, είχαν μάθει τα νέα στον 5ο μήνα της κύησης, παρόλα αυτά, θέλησαν να συνεχίσουν την κύηση και αποδεχτούν τη μοίρα τους.

wisin 600x800
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved