Η πριγκίπισσα Charlotte, είπε την πρώτη της κουβέντα δημόσια (βίντεο)

Την τελευταία φορά που διοργανώθηκε ένα δημόσιο ραντεβού για παιχνίδι, ήταν όταν ο πρίγκιπας George, ήταν 8 μηνών και ένας εκκολαπτόμενος μελλοντικός βασιλιάς.

Η πριγκίπισσα Charlotte, είπε την πρώτη της κουβέντα δημόσια (βίντεο)
princess charlotte d6 2 800

Τώρα, δύο χρόνια μετά, ο 3χρονος πια George, είχε κοντά του την μόλις 17 μηνών αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte. Μαζί γνώρισαν στρατιωτικές οικογένειες στη Victoria του Καναδά, την Πέμπτη το πρωί σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας που βρίσκεται ήδη εκεί.

princess charlotte d6 600

Ο George και η Charlotte τράβηξαν όλα τα βλέμματα επάνω τους καθώς ο Πρίγκιπας William και η Πριγκίπισσα Kate, μιλούσαν με άλλους γονείς. Η μικρή Charlotte όμως φαίνεται να εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ από τα πολύχρωμα μπαλόνια που στόλιζαν το χώρο, φωνάζοντας όλο χαρά «Ποπ ποπ» ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που στρεφόταν προς τον πρίγκιπα William, φωνάζοντάς τον, «Ντάντα».

kate charlotte 435

Από την άλλη πλευρά ο μικρός George, έπαιζε μόνος του με΄ένα παιχνίδι που δημιουργούσε σαπουνόφουσκες, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο.

prince george bubbles 1024

Τα βασιλικά αδέρφια έπαιξαν και με κάποια από τα ζωάκια που υπήρχαν στο πάρτι όπως σκυλάκια και πόνυ. Ο γιος της Δούκισσας του Campridge, ανέβηκε σε ένα από τα πόνυ ενώ η μικρή Charlotte, χάιδεψε ένα σκυλάκι με το όνομα Moose, και ξετρελάθηκε με ένα μικρό κουνελάκι που δεν ήθελε να το αφήσει από την αγκαλιά της.

kounelaki

Αυτή ήταν η μοναδική φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα βασιλικά μωρά, εκτός από την μέρα που έφτασαν στον Καναδά. Έκτοτε, περνούν τον περισσότερο από το χρόνο τους στο σπίτι όπου μένουν μαζί με τη νταντά τους, Maria Turrion Borrallo.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved