Ashton Kutcher - Mila Kunis: Η κόρη τους έγινε 2 χρονών!

Η Wyatt είχε τα γενέθλιά της και πλήθος θαυμαστών έσπευσε να ευχηθεί στους γονείς της!

Ashton Kutcher - Mila Kunis: Η κόρη τους έγινε 2 χρονών!

H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher γιόρτασαν χθες τα 2α γενέθλια της μικρής τους κορούλας, χωρίς ομως να αποκαλύψουν το δώρο που της πήραν ή άλλες λεπτομέρειες. Αρκέστηκαν στο να λαμβάνουν ευχές για τη μικρή τους, που σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το αδελφάκι της.

"Τα παιδιά είναι τρελά" είχε δηλώσει πρόσφατα η Kunis, που ζει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στο περιοδικό Glamour. "Είναι επίσης αυτοκτονικά. Δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου και κινδυνεύουν διαρκώς. Η κόρη μου είναι 19 μηνών και νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα" είχε πει πριν λίγο καιρό.

milas

Ο μπαμπάς Ashton από την άλλη, συμμερίζεται το χιούμορ της συντρόφου της, αλλά δηλώνει φουλ ερωτευμένος με την κόρη του. "Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει" είχε πει με βαθύ αναστεναγμό στον Jimmy Kimmel, καλεσμένος στην εκπομπή του πριν ένα χρόνο, ενώ και η Kunis στο Entertainment Tonight είχε δηλώσει "Δε θα το άλλαζα ούτε με όλο τον κόσμο" περιγράφοντας την μητρότητα.

Για χθες ξέρουμε μόνο ότι η Wyatt είχε τα γενέθλιά της και πως πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί στους γονείς της, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης! Ανυπομονούμε για τις λεπτομέρειες.

Αποτέλεσμα εικόνας



Προς το παρόν μπορείτε να δείτε, αυτό που όλοι σχολίασαν.. ότι η μικρή είναι ίδια ο μπαμπάς της!

Αποτέλεσμα εικόνας
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved