Διάσημη ηθοποιός: Πίστευε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά & τώρα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Και έγκυος και υπέρλαμπρη. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο προσωπικό της blog, δείχνοντάς μας την πραγματική ομορφιά της εγκυμοσύνης, χωρίς υπέρλαμπρα φορέματα, μακιγιάζ και χτενισμένα μαλλιά.

Διάσημη ηθοποιός: Πίστευε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά & τώρα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, διανύει την 19η εβδομάδα εγκυμοσύνης και μίλησε για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία στο νέο της άρθρο «Αυτές οι άγιες μέρες...» και φωτογραφίθηκε με μαύρο κολάν και ένα λευκό ελαστικό τοπ, αφήνοντας την κοιλίτσα της με αυτό τον τρόπο να φανεί.

katherine heigl 600x600

Αυτή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη για την Katherine Heigl, που έχει υιοθετήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Josh Kelley. Την Adelaide Marie Hope, 4 ετών και τη Naleigh Mi-Eun, 7 ετών. Η ηθοποιός, μοιράστηκε επίσης και κάποια μυστικά, θέλοντας να βοηθήσει έτσι και άλλες εγκυμονούσες.

preg15
heigl

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει για έπιπλα, ενώ κοιτάζει αγορίστικα ρουχαλάκια. Τρώει καλά, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής μετρώντας τις θερμίδες, κάνει γιόγκα, ενώ φοράει άνετα ρούχα. Επίσης αποκάλυψε πώς αν και δεν έπινε καθόλου καφέ η γιατρός της, της είπε πώς 2 κούπες την ημέρα είναι αρκετές καθώς η καφεΐνη, είναι ένα φυσικό διουρητικό και καταπολεμά τους πονοκεφάλους.

preg7

Να σας θυμίσουμε, πώς το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον Ιούνιο του 2016, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι αγόρι. «H οικογένεια Kelley, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι περιμένει την τρίτη "έκδοσή" της. Η Naleigh και η Adalaide, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένες, περιμένοντας να γνωρίσουν τον αδερφό τους!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved