Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την κοιλίτσα φουσκωμένη

Η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει και η εγκυμονούσα διάσημη μανούλα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την κοιλίτσα φουσκωμένη

Έχοντας τοποθετήσει ένα μπλουζάκι που προορίζεται για το μικρούλι της, στην κοιλίτσα της, σχολίασε: «Ο μικρούλης έχει ήδη αρχίσει να με τρελαίνει. Το πλύσιμο θα έχει περισσότερη πλάκα τώρα. Τα μωρουδιακά ρούχα είναι τόσο γλυκά!». Το σχόλιό της συνόδευε και το hastag #AintNoMamaLikeTheOneIGot (δεν υπάρχει καμιά μαμά σαν τη δική μου)

lachey

Η Vanessa και ο Nick Lachey, έχουν ήδη δύο παιδιά. Τον Camden, 4 ετών και την Brooklyn 20 μηνών. Το ζευγάρι, ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη, μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

487340314 vanessa lachey camden nick lachey zoom 35a8b027 0ba3 4dfc a7ff 971e5e0573f4

Η Vanessa, έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μητρότητα και το πόσο πολύ της αρέσει να παρακολουθεί τα παιδιά της να αλληλεπιδρούν. «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά στον Camden την Brooklyn, ο γιατρός μου, μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές. Έδωσα στον Camden τρία παιχνίδια και του ζήτησα να διαλέξει ένα για να το κάνει δώρο στη μικρή του αδερφή. Εκείνος διάλεξε τη μικρή καμηλοπάρδαλη!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved