Πασίγνωστη, κούκλα μαμά δηλώνει: «Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου»

Εχει δύο παιδάκια και είναι μία από τις πιο cool μαμάδες του Χόλιγουντ.

Πασίγνωστη, κούκλα μαμά δηλώνει: «Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου»

Μαζί με τον σύντροφό της έχουν καταφέρει να έχουν μία απίθανη ισορροπία στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, δε θα δείτε πολλές φωτογραφίες των μωρών της, και μπράβο της γι αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε πόσο όμορφες θα γίνουν οι κόρες της!

Η ίδια μίλησε πρόσφατα για την μητρότητα. Η μία της κόρη είναι 2 χρονών και η άλλη μόλις 4 μηνών. Η ίδια είναι πανευτυχής και δεν την απασχολούν τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Είναι δύο μικροί άγγελοι. Η μικρούλα είναι ήσυχη, κοιμάται, είναι ήρεμη και εγώ είμαι ευτυχισμένη» δήλωσε πρόσφατα.

Αποτέλεσμα εικόνας

Ο λόγος για την Eva Mendes, που μαζί μμε τον σύντροφό της Ryan Gosling έχουν την Esmeralda Amada και την Amada Lee , τα δύο κορίτσια που συμπλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Οσο για το σώμα της μετά τος δύο τοκετούς, η κουκλα μαμά δηλώνει αφοπλιστικά : «Προσπαθώ να προσέχω, να τρώω υγιεινά και σωστά, αλλά η αποψη μου είναι ότι αν μου πάρει λίγο καιρό να ξαναμπώ στο στενό μου τζιν δεν πειράζει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πειράζει και αν δε μπω ποτέ ξανά σε εκείνο το τζιν που φορούσα πριν την πρώτη μου εγκυμοσυνη».

Κάπου ανάμεσα στην ευτυχία της, η σούπερ κουλ μαμά, είναι απασχολημένη με τη νέα της σειρά ρούχων την Eva Mendes Collection for New York and Company, και εκτός από την οικογένειά της, φαίνεται ότι τίποτα δεν την ανησυχεί ιδιαιτέρως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved