Η κόρη του διάσημου ηθοποιού γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και το μήνυμά του συγκίνησε πολλούς

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος ο γόης ηθοποιός. Η κόρη του γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια και εκείνος, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία που νιώθει.

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και το μήνυμά του συγκίνησε πολλούς

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της κόρης του, από τη μέρα που γεννήθηκε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να συγκηνίσει με το μήνυμά του, πολλές από τις θαυμάστριές του και πολλούς από τους φίλους του.

«Σκεπτόμενος τη χρονιά που πέρασε δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που να τη χαρακτηρίζει πέρα από αυτή τη φράση "Charlie Mae, έφερες τόση ΑΓΑΠΗ στη ζωή μας, από όση μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Μαζί με αυτό ήρθαν και έρχονται εκπληκτικές προκλήσεις. Φόβος, νευρικότητα, άγχος, δύναμη, σεβασμός, ανθρωπότητα, καθόλου ύπνος, εκπαίδευση, θλίψη, αγνή χαρά, γέλια, δάκρυα και η λίστα συνεχίζεται... Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν οι λέξεις. Χαρούμενα πρώτα γενέθλια, γλυκέ μου, γλυκέ μου άγγελε!».

anable

Ο Dave Annable και η σύζυγός του Odette, υποδέχτηκαν τη μικρή τους στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 και έκτοτε η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, με την ευτυχία να έχει την πρώτη θέση.

tsarli
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved