Κόρη πασίγνωστου ζευγαριού «ζηλεύει» την έγκυο μητριά της. Το μήνυμα στο Instagram και η φωτογραφία

Η δεύτερη σύζυγος του διάσημου ηθοποιού πατέρα της, διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, μιας και περιμένει το τρίτο της παιδί.

Κόρη πασίγνωστου ζευγαριού «ζηλεύει» την έγκυο μητριά της. Το μήνυμα στο Instagram και η φωτογραφία

Η ίδια καθημερινά ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φωτογραφίες της από την εγκυμοσύνη και το τι κάνει ώστε να διατηρείτε σε φόρμα, θέλοντας να παρακινήσει έτσι κι άλλες γυναίκες.

Η 20χρονη θετή κόρη του διάσημου ηθοποιού έχει άριστες σχέσεις με τη μητριά της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει εκθειάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, θέλοντας να δείξει ότι ακόμη και η 32χρονη μητριά της έχει πιο γυμνασμένο κορμί και από εκείνη, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, σχολιάζοντας: «Όταν η μητριά σου, περιμένει το τρίτο της παιδί και είναι σε καλύτερη φόρμα από εσένα!».

mpoldouin

Η Airland Baldwin, είναι η μονάκριβη κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger. Αν και καρπός του θυελλώδη έρωτα και γάμου των γονιών της, δεν πέρασε και τα πιο ευτυχισμένα παιδικά χρόνια.

Αιτία το θορυβώδες διαζύγιο αλλά και οι δικαστικές διαμάχες των γονιών της. Το αποτέλεσμα ήταν ότι όσο ήταν μικρή οι σχέσεις με τον πατέρα της ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Μεγαλώνοντας, οι σχέσεις με τον δημοφιλή ηθοποιό αποκαταστάθηκαν και πλέον περνάει αρκετό χρόνο τόσο μαζί του όσο και με τη μητριά της, Hilaria Baldwin και τα δυο της μικρότερα αδέρφια.

dfgdfgdfg

Μάλιστα, απολαμβάνει τόσο πολύ την παρέα της μικρότερης αδερφής της, που την αφήνει ακόμη να της ζωγραφίζει με πολύχρωμους μαρκαδόρους, τα μαύρα τατουάζ που έχει στο χέρι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved