Έγκυος για δεύτερη φορά η δημοφιλής ηθοποιός

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η πασίγνωστη ηθοποιός και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ειδικά δε αφού για μήνες κατάφερε και κράτησε καλά κρυμμένο μυστικό το χαρμόσυνο νέο!

Έγκυος για δεύτερη φορά η δημοφιλής ηθοποιός

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε χθες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπωσεις.

Η λευκή Dior τουαλέτα αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το ευχάριστο γεγονός, του ερχομού του τέταρτου μέλους στην οικογένειά της. Η μέλλουσα μανούλα έχει ήδη ένα γιο, 5 χρονών, και όπως φαίνεται όλα της πηγάινουν υπέροχα, αφού τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, δείχνει να έχει βρει ό,τι αναζητά.

Ο λόγος για την Natalie Portman που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Planetarium», στο φεστιβάλ της Βενετίας, με την κοιλίτσα φουσκωμένη. Η βραβευμένη ηθοποιός υποδύεται την Τζάκι Κένεντι, τις 4 ημέρες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, προέδρου Τζον Κένεντι, στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας...

Η Natalie παντρεύτηκε τον Benjamin Millepied το 2012, αφότου ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του Black Swan και έχουν ήδη ένα γιο, τον 5χρονο Aleph.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved