Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της (βίντεο)

Πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και χθες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια οικογενειακά στο σπίτι, παρέα με τη μεγαλύτερη κορούλα της και τον σύζυγό της.

Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της (βίντεο)

Χωρίς πολλά-πολλά, διακόσμηση και όλα εκείνα που κάνουν οι νέοι γονείς για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια των παιδιών τους, έσβησε το πρώτο του κεράκι και η χαρούμενη μαμά άφησε τον μικρούλη να ευχαριστηθεί την τούρτα του, ολομόναχος.

tourta1

Τι εννοούμε; Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο μικρούλης έχει «βουτήξει» στην κυριολεξία μέσα στην τούρτα του και την απολαμβάνει όπως ένα παιδί ξέρει. Δίπλα του, η μεγαλύτερη αδερφούλα του, κρατά στο χέρι της ένα κομμάτι τούρτα, προσπαθώντας να ποζάρει για χάρη της μαμάς. Όπως μας ενημέρωσε η διάσημη τραγουδίστρια, την τούρτα την έφτιαξε μόνη της μαζί με τη μικρούλα Viv και όπως μπορούμε να καταλάβουμε ήταν πεντανόστιμη, καθώς η Viv ήθελε να τη φάει πριν καλά καλά σβήσουν το κεράκι με τον μικρό της αδερφό.

rterterte

H Jessie Decker, έχει κριθεί αρκετές φορές για τον τρόπο ζωής της, αλλά και για τις φωτογραφίες θηλασμού που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved