Διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών μαζί με την κόρη του (εικόνες)

Σε λίγους μήνες περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους πριν επιστρέψουν στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών μαζί με την κόρη του (εικόνες)

Τόσο η διάσημη μαμά όσο και ο διάσημος μπαμπάς, δημοσιεύουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με τη μικρή τους κόρη να φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή.

amuri1
amuri2

H Eva Amurri έχοντας επισκεφθεί τη γενέτειρα πόλη του συζύγου της Kyle Martino, ξεκουράζεται ώστε να επιστρέψει δυναμικά ξανά στην Καλιφόρνια. Η μικρή της κόρη Marlow May Martino, από τις φωτογραφίες φαίνεται πώς απολαμβάνει τόσο τις βόλτες στην παραλία όσο και τις βουτιές στην πισίνα. «

amuri3
amuri5
amuri6

Η κόρη της Susan Sarandon πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί που είναι αγόρι. Τα δυσάρεστα νέα αποκάλυψε στο blog όπου γράφει και μοιράζεται τα νέα της και τις εμπειρίες της, όσον αφορά τη μητρότητα. «Μοιράζομαι αυτό το νέο μαζί σας, γιατί θέλω και άλλοι που έχουν περάσει αντίστοιχες καταστάσεις, να έχουν ελπίδα», ξεκίνησε και συνέχισε,«Και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και τους άλλους, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε ή να φοβόμαστε να μοιραστούμε τον πόνο μας και να τους επιτρέψουμε να μας παρηγορήσουν! Όταν μάθαμε με τον σύζυγό μου ότι περιμένουμε το δεύτερο μωρό μας, νιώσαμε φόβο και χαρά ταυτόχρονα. Δύο παιδιά, κάτω των δύο ετών; Γέμισα με νευρική χαρά και έκπληξη που η μικρή μου Μάρλοου θα είχε ένα μικρότερο αδερφάκι κοντά στην ίδια ηλικία! Εγώ και ο άνδρας μου πιστεύαμε ότι ήταν κορίτσι».

amuri4
amuri7
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved