Η περήφανη μαμά δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της κόρης της στο διαδίκτυο

Η διάσημη μαμά δημοσίευσε τέσσερις νέες φωτογραφίες της μόλις δύο μηνών κόρης της και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι μια κούκλα.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της κόρης της στο διαδίκτυο

Η 31 έτους μαμά, κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της κόρης της, θέλοντας εκείνη να δώσει τις πρώτες φωτογραφίες. Όταν λοιπόν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα ο κόσμος να γνωρίσει την κόρη της το έκανε και τώρα όλοι της οι φίλοι καθημερινά της ζητούν να δημοσιεύει περισσότερες φωτογραφίες.

audrina patridge

Μαζί με τις φωτογραφίες όπου καθαρά φαίνεται η μικρούλα να χαμογελάει για πρώτη φορά, η Audrina Patridge, μίλησε και για την ομορφιά της μητρότητας. «Είμαστε απίστευτα τυχεροί. Η Kirra είναι το πιο ευτυχισμένο και το πιο όμορφο μωρό. Συνέχεια χαμογελάει και μπεμπεκίζει όλη την ώρα!», έγραψε στο προσωπικό της blog και συνέχισε, «Της αρέσει να δίνει το μεγαλύτερο χαμόγελο στον Corey και εμένα, αλλά δεν μπορώ να περιμένω για τα γελάκια της. Τώρα είναι αρκετά εκφραστική χωρίς να βγάζει όμως κανέναν ήχο. Κοιμάται 6-7 ώρες τη νύχτα (ξυπνά μόνο μια ή δυο φορές το πολύ) και ξανακοιμάται του καλού καιρού. Εκτός φυσικά και αν πεινάει. Τότε θα πρέπει αν την ταΐσω και να της αλλάξω την πάνα πριν τη βάλω ξανά στο κρεβάτι της!».

audrina patridge inline2 531a8390 eb8e 4057 b8c9 93cb1f490f52

Φαίνεται όμως πως η Kirra, δεν ήταν «κρυμμένη» στο σπίτι της. Οι γονείς της την πήγαν βόλτα και ευτυχώς για εκείνη κανείς φωτογράφος δεν την πήρε είδηση.

audrina patridge inline e6d6785a ccfe 45d3 bee5 7b0fc77068e8

Η μικρή όμως, όπως αποκάλυψε η μαμά της έχει επίσης κάνει και το πρώτο της μπάνιο. Η μαμά της σε μια από τις φωτογραφίες την κρατά στην αγκαλιά της μέσα σε μια πισίνα, φορώντας της ένα άσπρο-μπλε μαγιουδάκι. Από κοντά τους δεν λείπει ο μπαμπάς της μικρής.

 1111Screen Shot 2016 08 24 at 1.00.31 PM
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved