Διάσημη εγκυμονούσα μαμά, κρατά στην αγκαλιά τα δυο παιδιά της

Διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της αλλά αυτό δε τη σταματά από το να κρατά όπως και πριν τα δυο παιδιά της στην αγκαλιά της.

Διάσημη εγκυμονούσα μαμά, κρατά στην αγκαλιά τα δυο παιδιά της

«Ήθελαν και οι δύο τη μαμά τους την ίδια στιγμή... Δύο παιδιά και μία μεγάααλη κοιλιά... Αλήθεια, πώς θα κουβαλάω το μωρό όταν γεννηθεί?!?!? Βαθιές αναπνοές, δυνατά χέρια, ισορροπία, και μια δυνατή αίσθηση του χιούμορ», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η διάσημη μαμά θέλοντας να δείξει πώς το να κρατά μια εγκυμονούσα τα παιδιά της δεν είναι κάτι που απαγορεύεται, αρκεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο και τη σύμφωνη γνώμη ιατρού.

hilaria54

Εμείς παρόλα αυτά και ρωτώντας του ειδικούς, οι περισσότεροι μας είπαν ότι μια εγκυμονούσα, καλό θα είναι να αποφεύγει να σηκώνει στα χέρια το παιδί της. Καθώς η κοιλίτσα της μεγαλώνει, το κέντρο βάρους της αλλάζει, ασκώντας με αυτό τον τρόπο πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης, ενώ τον πρώτο καιρό μπορεί μια γυναίκα να νιώσει μια σκοτοδίνη όταν σηκώνεται ή όταν σκύβει απότομα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει οπωσδήποτε μια μαμά να πάρει στην αγκαλιά της το παιδί της ή να σηκώσει οποιοδήποτε άλλο βαρύ αντικείμενο πρέπει να λυγίσει πρώτα τα γόνατα, να κρατήσει ίσια την πλάτη και να το σηκώσει, σιγά-σιγά!

Έτσι λοιπόν, πριν πάρετε και εσείς στην αγκαλιά σας το μικρό σας ρωτήστε το γιατρό σας αν σας το επιτρέπει, καθώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες εκεί έξω.

Όσον αφορά τη Hilaria Baldwin, μάλλον ξέρει πολύ καλά τι κάνει, αφού είναι σίγουρη ότι δεν θέτει σε κίνδυνο το μωρό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved