Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπήκε στην 30η εβδομάδα εγκυμοσύνης και ποζάρει στη Νέα Υόρκη

Η διάσημη μαμά περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της, το μωρό που κυοφορεί. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και τις διακοπές στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπήκε στην 30η εβδομάδα εγκυμοσύνης και ποζάρει στη Νέα Υόρκη

Η ζωή της είναι μοιρασμένη στις δύο χώρες αλλά η ίδια πάντα βρίσκει χρόνο και επισκέπτεται τους φίλους και την οικογένειά της. Διανύοντας την 30η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, ποζάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ανανεωμένη, μαυρισμένη από τον ελλαδίτικο ήλιο και ξεκούραστη.

ALUPI23

Αξίζει να γνωρίζετε πως στην 30η εβδομάδα, το έμβρυο ζυγίζει περίπου 1319 γραμμάρια, όσο δηλαδή ένα κουνουπίδι, ξεχωρίζει το σχήμα των αντικειμένων που απέχουν μόλις λίγα εκατοστά από το πρόσωπό του, ξεκινά η παραγωγή κυττάρων του αίματος και κυρίως ερυθρών κυττάρων, τα οποία μεταφέρουν το οξυγόνο στους ιστούς, από τον μυελό (το μεδούλι) των οστών και τέλος η επιφάνεια του εγκεφάλου, η οποία ήταν μέχρι τώρα λεία, παρουσιάζει αυλακώσεις. Αρχίζουν δηλαδή να σχηματίζονται οι χαρακτηριστικές έλικες του εγκεφάλου. Με λίγα λόγια δηλαδή, το μωράκι γίνεται πιο έξυπνο!

Η Χριστίνα Αλούπη και ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κέφαλος, θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στα μέσα Σεπτέμβρη, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους στα τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved