Φωτογραφίζει μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Λάτρης των social media και υπέρμαχος της γυναικείας ομορφιάς και ευεξίας, η διάσημη μαμά για ακόμη μια φορά, φωτογραφίζει την τελειόμηνη κοιλίτσα της και συμβουλεύει όλες τις γυναίκες, να αγαπούν τις ραγάδες τους.

Φωτογραφίζει μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
hilaria556

«Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν για τις ραγάδες εγκυμοσύνης και πώς τις προλαμβάνω. Κάποιοι άλλοι μου λένε ότι φταίνε τα γονίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά ραγάδα σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου και περιμένω να δω μέχρι τέλους αν θα εμφανιστεί κάποια ραγάδα και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Σίγουρα, κρατάω συνεχώς ενυδατωμένο το δέρμα μου. Δεν ξέρω αν αυτό τις προλαμβάνει, αλλά εγώ νιώθω ότι κάνω το σωστό, όπως και να έχει. Συν, ότι περιποιούμαι το δέρμα μου μετά το μπάνιο. Λαδάκια και κρέμες με άρωμα καρύδας είναι τα αγαπημένα μου. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα μιας εγκυμοσύνης στο σώμα μας, πρέπει να θυμόμαστε: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά, από την ομορφιά του να φέρεις ένα μωρό στον κόσμο. Μικρά σημάδια στο σώμα; Αυτά, απλά θυμίζουν τη δύναμη που έχει το γυναικείο σώμα. Να τα θαυμάζετε και να τα αγαπάτε μαζί με τα μωρά σας!"», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίζοντας γυμνή την κοιλίτσα της.

hilaria25

Η Hilaria Baldwin, διανύει τους τελευταίους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης. Μαζί με τον διάσημο σύζυγό της, Alec Baldwin, έχουν ακόμη δύο παιδιά, την 5 ετών Carmen και τον Rafael 1 έτους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved