Θηλάζει την νεογέννητη κόρη της ενώ ψάχνει για νυφικό

Η καλλονή τηλεπερσόνα στις 24 Ιουνίου έγινε για πρώτη φορά μαμά και λίγους μήνες μετά ψάχνει για νυφικό.

Θηλάζει την νεογέννητη κόρη της ενώ ψάχνει για νυφικό

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως και η ίδια σχολιάζει, ψάχνει για το κατάλληλο νυφικό μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της. Φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό, κρατά στην αγκαλιά της τη μικρούλα και τη θηλάζει. «Η Casey Loza πάντα καταφέρνει να απαθανατίσει μια στιγμή... Θηλάζοντας την Kirra καθώς ψάχνω για το τέλειο νυφικό!».

audrina

Η Audrina Patridge είναι μαζί με τον σύντροφό της Corey Bohan, αναβάτη μοτοσυκλέτας και επαγγελματία rider ποδηλάτων BMX από το 2008. Στις 20 Νοεμβρίου 2015, ο Corey της έκανε πρόταση γάμου αφού πρώτα ζήτησε την άδεια των γονιών της. Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και στις 24 Ιουνίου 2016, η Patridge έφερε στον κόσμο την κόρη της Kirra Max.

audrina couple

Αν και η ίδια είναι λάτρης των social media, ακόμη δεν έχει δημοσιεύσει καμιά φωτογραφία της μικρής της κόρης. Συγκεκριμένα από τη μέρα της γέννησης της μικρής, έχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία από την πρώτη τους έξοδο και αυτή που φαίνεται να τη θηλάζει φορώντας το νυφικό.

kirra
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved