Στο γυμναστήριο, με φουσκωμένη κοιλίτσα δείχνει την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Έχει δύο παιδιά, το Φθινόπωρο θα φέρει στον κόσμο τον 2 γιο της και δεν σταματά να γυμνάζεται.

Στο γυμναστήριο, με φουσκωμένη κοιλίτσα δείχνει την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η σύζυγος του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, από τη μέρα που ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της που τη δείχνουν να γυμνάζεται, ενώ πάντα φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις διατροφικές της επιλογές που την κρατούν σε φόρμα.

hilaria 2

Με αφορμή το νέο της βιβλίο (οδηγός διατροφής και ασκήσεων) πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του γυμναστηρίου, φορώντας ένα ελαστικό λευκό μπλουζάκι και μαύρο κολάν, δείχνοντας το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί της. Τι και αν έχει μια μεγάλη κοιλίτσα, ρουτίνα της είναι η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή και προτρέπει τις διαδικτυακές της φίλες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητα τους, υπό την προϋπόθεση βέβαια να έχουν την έγκριση και την άδεια του γυναικολόγου τους.

BALDWIN

Η Hilaria Baldwin, σύζυγος του Alec Baldwin, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία, «Φέρνοντας την φουσκωμένη μου κοιλίτσα στις μπάρες. Λατρεύω το μάθημα στις μπάρες μπαλέτου αλλά περισσότερο στο τέλος της εγκυμοσύνης γιατί μόνο τότε μπορείς να στοχεύσεις σε συγκεκριμένους μυς και να τους τονώσεις!».

hilaria baldwin gym 2

Το βιβλίο της ονομάζεται «The Living Clearly Method» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου στην Αμερικάνικη αγορά. Μέσα σε αυτό αναφέρονται όλες οι ασκήσεις που ακολούθησε στις εγκυμοσύνες της, ασκήσεις για τις μπάρες, Yoga για εγκύους και διατροφικές συμβουλές.

book hilaria
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved