Babymoon για γνωστό ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί (εικόνες και βίντεο)

Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η γνωστή ηθοποιός και ο εξίσου γνωστός και διάσημος τραγουδιστής σύζυγός της, αποφάσισαν να ταξιδέψουν για να γιορτάζουν τόσο την εγκυμοσύνη όσο και τα γενέθλια του μέλλοντα μπαμπά που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του, το μωράκι του.

Babymoon για γνωστό ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί (εικόνες και βίντεο)

Οι δυο τους, δημοσίευσαν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το babymoon ενώ η ηθοποιός ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο, «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της, που έχει γενέθλια.

penavega2

«Χαρούμενα γενέθλια στον άνδρα που επέλεξα για να περάσω τις ωραιότερες περιπέτειες μαζί του. Έχεις μια μεγάλη καρδιά και είσαι μια μεγάλη λάμψη σε αυτό τον κόσμο. Λατρεύω το χαμόγελό σου, την αγάπη σου, την πίστη σου, τη δύναμή σου, την ευγένειά σου... Τίποτε δεν σε κρατά πίσω. Είσαι ένας μοναδικός ηγέτης, ένας υπέροχος σύζυγος και πρόκειται να γίνεις ένας εκπληκτικός μπαμπάς. Στην αρχή μιας εκπληκτικής, νέας και μοναδικής περιπέτειας που θα περάσουμε μαζί. Σε αγαπώ άγγελέ μου!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνουν φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

penavega4

Πριν μερικές μέρες ο Carlos και η Alexa PenaVega, aνακοίνωσαν ότι ταξίδεψαν για να γιορτάσουν λίγο πριν τον ερχομού του μωρού τους. Οι δυο τους είναι τρομερά ενθουσιασμένοι και αυτό φαίνεται από τις καθημερινές ανακοινώσεις και φωτογραφίες που δημοσιεύσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

penavega5

Ο Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το νεανικό συγκρότημα Big Time Rush, και αγαπήθηκε πολύ από το νεαρό κοινό, παντρεύτηκε με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια, Alexa, της ταινίας Spy Kids, με τον Antonio Banderas, τον Ιανουάριο του 2014, σε μια μεγάλη τελετή στη Riviera Nayarit, στο Μεξικό, στο Grand Velas resort.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved